Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI REGISTAR
Povratak na članak

Rješavanje malih dugova: Vlada zaprijetila bankama i telekomima

Imena građana kojima će se otpisati dugovi bit će javna. Otpis bi bio trajna mjera, ali tek nakon godinu dana ovrhe

Komentari 9

HR
Hrvatska3014
00:28 20.09.2014.

Otpis dugova je novi SDP ov predizborni trik! Tu marketinšku praksu bi trebalo zabraniti.

VL
NO
nonasur
23:31 19.09.2014.

Komunističke metode! Ne može se nikoga prisilljavati da bilo kome otpisuje dugove. To je stvar principa, to se u slobodnom svijetu jednostavno ne radi. I onda se pitaju zašto investitori bježe odavde, zatvaraju rafinerije i sl.

VL
PA
Pave42
23:07 19.09.2014.

To može samo kod nas. O kriminalcima se piše sa inicijalima,pedofile se štiti ka polarne medvjedice,političare osuđene za megalomansku pljačku se vraća u sabor,a napaćene građane lipe naše koji su bez posla i mogućnosti da plaćaju račune i dostojanstvo imm je i ovako pregaženo,stavit će na stup srama i objavit njihove podatke?! Zlobno da zlobnije ne može bit!

VL
L0
luena 01
00:50 20.09.2014.

Nasa Vlada se sad pred izbore misli umilit biracima ... Do sad ih pretjerane kamate ,blokade racuna,pretjerane cijene a usluge nikakve i ovrhe nad gradjanima nisu toliko smetale,ili?

VL
MI
miso
01:54 20.09.2014.

Samo poštivanje ustava RH i ništa više. Svi dugovi se otpišu jednostavno da se dom i plaća tretiraju po ustavu RH (čl. 34 i 35), prema kojem je dom nepovrediv [Članak 34. (1) Dom je nepovrediv] i Članak 35. (Svakom se jamči štovanje i pravna zaštita njegova osobnog i obiteljskog života, dostojanstva, ugleda i časti). Gotovo. I ne radi se diskriminacija na velike i male - svi su pred zakonima jednaki. Ugovori koji sadržavaju klauzulu o ovrsi nad domom i plaćom jednostavno su protuustavni i ne mogu se provoditi. Koja pamet i spin treba da se to provede. Sudovi su jedini koji to moraju napraviti.

VL
KA
kafka
08:35 20.09.2014.

Sve se takve stvari rješavaju sustavom - zakonom, poticanjem, stimuliranjem, a ne beskorisnim prijetnjama. . . . . . . . . . . . . Ovako vlast kao da samo želi ostaviti dojam da tobože nešto hoće učiniti zaza građane, a u biti nije ih briga.

VL
BU
bubimima
10:29 20.09.2014.

Dugovi za mobitele, internet, maxTV i sl. se otpisuju socijali?! To može samo u ovom nakaradnom društvu koje stimulira muljažu, lopovluk i prosjačenje, a destimulira poštenje i štedljivost.

VL
NO
nojemalo
19:21 20.09.2014.

ma otpisati će oni svoje dugove a mi radnici ćemo. to sve platit neki oni nađu ljudima posla pa neće trebati opraštati dugove

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.