Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakov kolumnist
Povratak na članak

"Ristićeva knjiga dokaz da stvari idu na bolje"

U Hrvatskoj nema komunikacije po društvenoj vertikali i stalno se čini da elite pišu optužnicu protiv društva s namjerom da ga mijenjaju, kaže Ristić.

Komentari 5

ME
Merlin
00:20 14.04.2018.

ristić je fakat sjajan, njegova ironija, sarkazam su suptilni, ne vrijeđaju nikoga. i ono najbitnije: lik će reći i najkompleksnije stvari na jednostavan način, da svakom - pa i tek prosječno obrazovanom - bude jasno što je pisac htio reć'.. a to je istinski talent.

VL
DU
Deleted user
22:45 13.04.2018.

Ristić je stvarno vrhunski novinar i kolumnist....da je barem u hrvatskim medijima nekoliko desetaka takvih....bili bi ljudi politički pismeniji u ovoj državi. Sve najbolje u daljnjem pisanju. 👍🏻

VL
KL
klasika
07:05 14.04.2018.

Čestitke g. RIstić. Vi ste malo svjetlo na našem novinarskom nebu i društvu u cjelini. Neka se svi ugledaju u Vas.

VL
Avatar rubinet
rubinet
14:37 14.04.2018.

sami hvȁlospjēvi za dotičnika..nemojte pretjerivati..pomislit ću kako njegovi ukućani pišu komentare

VL
DE
Deseti
01:30 14.04.2018.

Kako se zove knjiga “Slinave Brade”

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.