Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJURILI U ZABOK - U LJEKARNU...
Povratak na članak

Testirali smo koliko policija provjerava propusnice građana na punktovima pred gradovima

Na čvoru Zabok policija je vratila ljude iz Oroslavja koji su krenuli u Zabok po maske

Komentari 13

SI
sisavac
07:44 25.03.2020.

sad su nadrapali oni sa ljubavnicima i ljubavnicama... oni su najveće žrtve ove izolacije. koju propusnicu i od koga dobiti za posjet njima?! :)

VL
SV
Svarogov
19:28 24.03.2020.

Testirali ? Ili Provjeravali ? Sto ste radili "

VL
ZE
Zekonja
23:05 24.03.2020.

Jos jedan clanak kojemu je cilj samo zastrasivanje ljudi. Naravno da nema toliko policije da prekontrolira vecinu putnika , ni blizu. Iako bi vlast voljela da se upravo to radi, a sve u svrhu kontrole i daljnjeg zastrasivanja i ogranicavanja sloboda. Jel ste se zapitali zasto se ne prijeti kaznama? Pa zato sto takvo ogranicavanje slobode kretanja nije uopce ustavno i ne prolazi na sudovima, ntiko vam ne moze za voznju iz jedne zupanije u drugu napisati nikakvu kaznu, i za to vam ne treba nikakakv papir. Vrijeme je da narod nasoj robovlasnickoj vladi kaze dosta. Dosta ogranicavanja slobode kretanja, dosta terora, i dosta zaplasivanja i pravljenja sirotinje od ljudi, a sve u korist vladajucih u spretzi s tajkunima. Vrijeme je da se narod konacno protiv toga pobuni i da pokaze da nisu bas tolike ovce kakvima ih se drzi.

VL
DU
Deleted user
21:10 24.03.2020.

A, što je čudno s odlaskom na tehnički?! Čemu ovaj podnaslov i čuđenje da je netko htio na tehnički?! Nije možda htio, al je morao. Pa i sam ministar je rekao danas da stanice za tehnički pregled rade?! Za kogaa ako se ne smije tamo?! Naravno uz sve mjere koje su propisane. Propusnica je obavezna, a stožer je nek nazove i izda pod kojom god kategorijom želi. Eto, ja npr. moram na teh. početkom travnja i što bi trebao ostati neregistriran i poslije da se nešto dogodi s neregistrirani autom plaćati kazne?!

VL
AN
Andrej07
20:21 24.03.2020.

Ovo je bespotrebno trošenje resursa i sredstava. Umjesto da toliko pažnju usmjere na one kojima je propisana samoizolacija, oni vrše represiju nad građanima kojima nije propisana nikakva mjera, a koji možda hitno treba odnijeti nešto iz Bistre bolesnoj baki u Oroslavlju. Virus se već proširio po cijeloj zemlji i ovo je stvarno čista budalaština! A ove prekršitelje samoizolacije samo danima upozoravaju i nikom ništa!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.