Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naljutio je suprug

Riješen misterij zašto se Melania razljutila na Trumpovoj inauguraciji

trump
Foto: Screenshot YouTube
27.01.2017.
u 17:27

U jednom trenutku tijekom inauguracije, Donald Trump okrenuo se prema Melaniji i nešto rekao, ona se smješkala, no kada joj je on ponovno okrenuo leđa promijenila je izraz lica i promrmljala nešto

Nakon što se pojavila snimka s inauguracije Donalda Trumpa na kojoj si Melania vidno uzrujana nešto mrmlja u bradu, korisnici interneta došli su do zaključka zašto je američka prva dama tako reagirala.

Naime, u jednom trenutku tijekom inauguracije, Donald Trump okrenuo se prema Melaniji i nešto rekao, ona se smješkala, no kada joj je on ponovno okrenuo leđa promijenila je izraz lica i promrmljala nešto.

Sada se ispostavilo kako se novi američki predsjednik uopće nije niti obraćao svojoj supruzi nego je razgovarao s kćeri Ivankom koja je bila odmah iza Melanije, što je Slovenku jako razljutilo. Naljutilo ju je to što ju je Trump ignorirao i više pažnje posvećivao svojoj kćeri kojoj je u jednom trenutku čak poslao i poljubac, piše Mirror. 

>> Što je to Donald Trump rekao Melaniji da je ona ovako reagirala? 

Komentara 8

DU
Deleted user
17:44 27.01.2017.

Bravo večernji to je istraživačko novinarstvo i evo kandidata za novinara godine

Avatar Franjo Tudman
Franjo Tudman
00:10 28.01.2017.

Gledajte i nikada ne ce te znati sta je rekao svojoj supruzi osim ako se ne obratite meni, a rekao joj je da je k..a, (dvije tocke-haloo) zato sto gaje naljutila. To mi je ispricao odnosno napisao njegov najbolji JARAN,, e sad ako itko zeli da mu kazem sta se dogada u beloJ HIZI nek pripremi OJRE pa cu mu reci

MA
marvel123
06:22 16.02.2017.

Pitao ju je jeli skuvala kupus, a ona je rekla da nece kuvat kupus, nek mu ga kuva Ko hoce, ona vise nece. Jos je rekla da ide kuci u dezelu a on odgovorio da bolje kuva kupus. Da je zdrav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije