Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradonačelnik se ispričao
Povratak na članak

Riječki maturanti pretučeni u Puli, napalo ih više nasilnika

Jedan od roditelja pak tvrdi da su maturanti zatražili liječničku pomoć na hitnom odjelu Pulske bolnice gdje su satima čekaju na obradu jer je težina ozljeda vrlo ozbiljna.

Komentari 12

Avatar Le-Freak
Le-Freak
22:58 28.05.2022.

Ovaj gradonacelnik se ispricao jer ima jos kulture u sebi. Kako je reagirao kolega u Splitu na takvo nasilje. Opravdavao to i zlorabio nasilje na policiju za najjeftinije politicke obracune sa politickim suparnicima.

VL
DU
Deleted user
22:31 28.05.2022.

Istra je multikulti i čudno je, vrlo čudno da se ljudi tamo tuku. U tako uređenom društvu da postoje huligani, teško mi je shvatiti. Hoćemo li čitati narednih dana tko su, od koga su naučili tako se ponašati, deseto koljeno unazad... ili će ovom objavom biti završena priča?

VL
BI
billynik
22:31 28.05.2022.

To je ta poznata Istarska tolerancija.

VL
Avatar Darlboro2
Darlboro2
06:30 29.05.2022.

Pula mi je vrlo poznata a nisam domorodac, nego onaj furešta, ili kako već. Sve što je preko Učke je furešt... Al dobro. Istra i Pula kažu najliberalniji dio Hrvatske. Pa onda u skladu s tim duhom se i djeca odgajaju, zar ne? I onda ta djeca shvate da su liberalni, slobodni, mogu činiti što ih volja. I onda dođe furešt. I tog fureštu prebiju na rivi... Al zato što jebfurešt iz drugog dijela HR! Ne iz Njemačke il' francuske...nego iz HR. Svaka čast gradonačelniku otvoreno govori i ne pokušava umanjiti problem.

VL
DU
Deleted user
23:26 28.05.2022.

To je vjerojatno po liniji nogometnih navijaca - Armada/Demoni koji se nikad nisu voljeli.

VL
SE
serđo12
23:14 28.05.2022.

I u Istri vrijedi ona : Što južnije , to tužnije !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.