Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Luganu

Rijeci dodijeljeno priznanje Swiss Tourism Awards 2011.

HNK Ivana pl. Zajca
Goran Kovačić/Pixsell
02.11.2011.
u 15:09

Ugledno švicarsko priznaje Rijeka je dobila u kategoriji za najbolju kulturnu destinaciju

U sklopu završenog turističkog sajma Swiss International Holiday Exhibition, najpoznatijeg švicarskog sajma posvećenog putovanjima i turizmu koji se ove godine održao od 30. listopada do 1. studenog, Rijeci je dodijeljeno ugledno švicarsko priznanje – Swiss Tourism Awards 2011. u kategoriji za najbolju kulturnu destinaciju. U obrazloženju odluke za dodjelu ovog prestižnog priznanja ističe se da je Rijeka grad okrenut moru, intenzivno usmjeren k razvoju turizma, u čemu se posebno valorizira bogato i slavno riječko povijesno i kulturno nasljeđe te prepoznatljiva otvorenost Riječana.

Nagradu je na prigodnoj svečanosti u Luganu preuzeo riječki gradonačelnik Vojko Obersnel. Sajam je bio prilika i za predstavljanje Rijeke i njezinih turističkih potencijala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije