Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rezultati iz Zadra
Povratak na članak

Ričard podbacio, potop Žuvele - Samo šestoro Zadrana u Saboru, dvoje iz HDZ-a i SDP-a, te po jedan iz DP-a i Mosta

Ovi izbori označili su i poraz najugodnijih iznenađenja s prošlih lokalnih izbora i mogu biti indikator predstojećih.

Komentari 46

Avatar CUBE
CUBE
11:36 18.04.2024.

Lepši mi je s bradom, mislim mnogo bliži

VL
Avatar rubinet
rubinet
12:00 18.04.2024.

Žao mi je Rikarda. Čovjek se trudio.

VL
Avatar Ričard
Ričard
14:01 18.04.2024.

Rođeni, nisan ovo ja, ovoj Enijo Talijanac. Nema on veze s menon. Un bi bez pinjura i pijata uz cilog pečenog janjca gladan osta. Nije ni čudo da ga narod nije pripozna. Ja san mu odma reka da kod nas doli između RiČarda i Milanonkovća ljudi vajkada biraju HDZ. Znaju oni još od 1918 kad je šala, a kad ozbiljno

VL
BI
Bionicman
13:37 18.04.2024.

Enio Mestrovic zvani Richard je jedan obican cirkusant iz zadarskog bokanjca. Na lokalnoj razini nije nista napravio osim nereda i stvarao probleme u gradskoj skupstini. Dr. Damir Biloglav je dobar doktor ali je promjenio 3 ako ne i vise stranakaaka dok je dobio mandat za sabor - a prva mu je stranka bila HDZ ili HSP. Mozda ce on biti jedan od kandidata koji ce podrzati HDZ u formiranju nove Vlade. Pitanje je tko ce brinuti za njegove pacijente?

VL
Avatar IvanR
IvanR
12:06 18.04.2024.

Intelektualno nadmocan i nepokvaren nije mogao proci u tom kraju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.