Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VADIO ULOV IZ MREŽE

Riba mu uskočila u usta, zaglavila u grlu i ugušila ga

Ribe
Nel Pavletic/ Pixsell
21.08.2013.
u 22:28

Nesretni Fisal Mohammed iz Hambantota pokušao je pregristi žice kako bi ribu izvukao iz mreže, no ulov mu je tada uskočio u usta i zapeo u grlu

Nevjerojatna nesreća dogodila se jednom 24-godišnjem ribaru dok je na jugu Šri Lanke vadio ulov iz mreže. Fisal Mohammed iz Hambantota pokušao je pregristi žice kako bi ribu izvukao iz mreže, no ulov mu je tada uskočio u usta i zapeo u grlu, javlja Emirates 24/7.

Mohammed je odmah prebačen u lokalnu bolnicu gdje je pao u komu i potom preminuo. On je treća osoba koja je ove godine u regiji preminula u ''napadu ribe''.

>>Dabar do smrti izgrizao ribiča u Bjelorusiji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije