Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji list i osam partnera danas potpisuju ugovor o zaštiti prirode
Povratak na članak

Rezolucija Zemlja, najveća ekoakcija u Hrvatskoj! 'Da djeci ostavimo lijepu i zdravu zemlju'

Za nas večernjakovce to je stil života koji njegujemo. Ovo je projekt koji zahvaća cijelu Hrvatsku, ističu glavni urednik i direktor VL-a, Dražen Klarić i Renato Ivanuš

Komentari 4

ZV
zvezdomor
09:04 10.02.2022.

svirači falusa

VL
SP
Spezzi
08:55 10.02.2022.

Čijoj djeci ? Imigrantima valjda mislite. Pola Hrvata svoju djecu šalje u Irsku i Njemačku, a druga polovica i ne pomišlja imati djecu. Ovi malobrojni su toliko uljuljani lažima političara da ne pomišljaju išta mijenjati.

VL
PR
prokurator
12:10 10.02.2022.

kakva jeftinjara, zakupiš masu medijskog prostora (jeftino ako je tvoj) i proglasiš se najvećom eko akcijom. počistiš 2 papirića, i evo jeftine reklame.

VL
ST
sttipe
11:40 10.02.2022.

Dok je plastika JEFTINIJA ambalaža, ova priča je spr.ačina... Ti ljudi nisu krivi za to, krivi smo svi i šta bogatiji to krivlji!! Možemo imati zakon po kojem se ukidaju patentna prava na sve starije od 30 godina, i zakon po kojem veš mašina mora bit potpuno pokrivena garancijom 30 godina!! Neke veš mašine rade 30 godina ali ih nitko ne želi proizvoditi. Moja je zadnja zamjenjena radila 13 mjeseci, a ja sam izgubio račun... Kubik smeća, već ulaskom u kuću!!! Plastični porez im ne pada na pamet...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.