Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mate Mijić

Revolucionarno otkriće zbog kojeg Twitter blokira korisnike: Muškarci nisu žene

screenshot/facebook
25.11.2018.
u 07:57

Murphy je bila primorana izbrisati sporni tweet da bi ponovno dobila kontrolu nad svojim profilom, a onda je putem njega o svemu izvijestila javnost.

Poznata kanadska feministkinja Meghan Murphy blokirana je od Twittera nakon što je tvitala: „Muškarci nisu žene“. Prema Twitteru, ovakav tweet krši pravila mreže jer promiče nasilje, odnosno predstavlja izravni napad ili prijetnju drugim korisnicima.

Murphy je bila primorana izbrisati sporni tweet da bi ponovno dobila kontrolu nad svojim profilom, a onda je putem njega o svemu izvijestila javnost. Između ostaloga, napisala je i da su u obranu njezine slobode govora stali samo desni mediji, dok su progresivni, liberalni mainstream mediji šutjeli i nastavljaju šutjeti o neslaganju dijela feministkinja s rodnom ideologijom.

Austrija će oštro kažnjavati ustaška obilježja. Ljevica slavi, ali zaboravlja da će ju to onemogućiti u stalnom skretanju pozornosti sa stvarnog razloga održavanja komemoracije u Bleiburgu – masovnih zločina komunista.

Ministar Kujundžić novinara Mislava Bagu šalje oftalmologu ne bi li nakon pregleda bolje vidio reforme u zdravstvu. No te su reforme toliko sitne, praktički nepostojeće, da su golim okom nevidljive.

Više o ovim zanimljivim temama u video komentaru našeg kolumnista Mate Mijića!

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Mi sami
Mi sami
08:57 25.11.2018.

ninj@ tako je ustase su nadljudi a vi cetnici ste go.na

Avatar mofo
mofo
10:25 25.11.2018.

A ništa, ajmo isprobati kako će se večernji ponašati... Muškarci nisu žene!

DO
dolcemente
10:14 25.11.2018.

Ako se ''progresivna'' gamad poostrokondzi, mogu lako neduzne frazice tipa '' kupus nije salata'' i ''snijeg nije kisa'', lako postati krivicno djelo. Nikad se ne zna sto se toj stoki mota po glavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije