Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Revolucionari i idoli mladih nekad i danas – Che i Snowden

Saznati sve o svojim građanima ponašanje je tipično za diktature.

Komentari 5

Avatar Django
Django
18:18 05.04.2018.

Dakle, usporedba između borca protiv sotonske globalističke nemani (Snowden) sa borcem u korist iste, pokazuje totalno nerazumijevanje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

VL
RK
Rodneral Križičević Rodnik
23:40 05.04.2018.

Ako je nekome masovni ubojica uzor taj ima ozbiljnih problema, a možda i društvo bude imalo s njim.

VL
JM
Jean-Michel_Nicolier
09:25 06.04.2018.

Top 10 Che Guevarinih citata: 1. Mladi moraju odustati od sumnje u vladine naredbe. Umjesto toga moraju se usredotočiti na studiranje, rad i vojno djelovanje. 2. Mladi ljudi moraju naučiti misliti i raditi kao kolektiv. Zlo je razmišljati kao pojedinacac (osoba). 3. Pobjeda socijalizma je vrijedna milijune žrtava. 4. Moramo ukloniti sve časopise. Revolucija je nemoguća uz slobodu tiska. 5. Da staviš ljude pred streljački vod ne trebaš dokaze za suđenje. Ti (sudski)procesi su arhaična buržujska ostavština. Ovo je revolucija. A revolucija mora postati ledeni, ubilački stroj potaknut čistom mržnjom. 6. Mržnja je središnji element naše borbe. Tako divlja mržnja da ljudsko biće tjera preko njegovih prirodnih granica i čini od njega hladnokrvni stroj za ubijanje. Takav moraju biti naši vojnici. 7. Crnci, taj veličanstveni primjerak afričke rase koji je zadržao svoju rasnu čistoću nedostatkom kupanja, (danas) odbijaju oprati svoj teritorij od druge vrste robova: Portugalaca. 8. Crnac je lijen i pospan, svoj novac troši na gluposti i pića; Europljanin potječe iz tradicije rada i štednje, koja je ga je donijela u ovaj dio Amerike i tjera ga dalje. 9. U desnu hemisferu njegovog mozga upucao sam metak 0,32 kalibra koji je izašao kroz lijevu sljepoočnicu. Nekoliko trenutaka je stenjao, a zatim je umro. 10. Priznajem, tata, ja sam u tom trenutku otkrio da mi se jako sviđa ubijanje.

VL
GU
Gustirna
20:27 05.04.2018.

Jugislovenima je bio idol terorista che a hrvatima miro baresic...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.