Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izostao 'republikanski val'
Povratak na članak

Republikanci su dobili najbolju priliku za okršaj s trumpizmom

Ovo bi mogao biti početak izvlačenja Republikanske stranke iz toksičnog Trumpova stiska, koji je doveo do nevjerojatne radikalizacije

Komentari 7

SV
SvetiDuh1
12:53 10.11.2022.

Toksični Demokrati neće moći činiti zlo kao do sada.Trump jača do pobjede

VL
Avatar El Indio
El Indio
12:12 10.11.2022.

To na sliki Trumpova hcer?

VL
HO
Homophob
18:53 10.11.2022.

Country Club Republikanci si upucali vlastiti palac u cizmi! Pogledajte Obama, Clinton, bilo koji zivi Demokrat je sve ucinio pomoci Bidenu da ne izgubi pretesko a sta su Republikanci ucinili da njihovi republikanski kandidati dobiju? Trosili milione na kandidate za koje se unaprijed znalo da ce izgubiti ili su sabotirali republikanske kandidate a u najboljem slucaju nisu cinili nista. Duboka republikanska drzava je cinila sve sto je mogla da sabotira trumpove sampione ne uvidajuci da tako gube buduce generacije potencijalnih Republikanaca. Da li ste vidjeli ili culi za i jednog bivseg Republikanca da je ucinio ista za Republikansku stranu? Ne jer su samounistivi mazohisti!

VL
Avatar Foton
Foton
11:46 10.11.2022.

Ruskim trolovima: piste kuci, propalo je Demokrati i preko pola republikanaca je za nastavak,pa cak i po jaca ne pomoci Ukraini. Trump kaput, velika promjena u Americi..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.