Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INSTITUT ROBERT KOCH
Povratak na članak

Rekordne brojke novooboljelih u Njemačkoj: Zabilježeno čak 18.681 novih slučajeva

Njemački ministar unutarnjih poslova Horst Seehofer najavio je u četvrtak da će poštivanje novih mjera u borbi protiv pandemije koronavirusa kontrolirati tisuće saveznih policajaca.

Komentari 3

DU
Deleted user
11:16 30.10.2020.

Uvodjenje policijske države!!! A od tih slavnih 18681 vjerojatno stvarno pozitivnih ima 50!

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
11:22 30.10.2020.

Treba uskoro kupovati od Rusa cjepivo..Oni u pocinju masovno cjepljuenje za mjesec dana.Rece jucer Predsjednik ovdje u Moskvi.Eto i Madarska clan EU narucit ce cjepivo od Russa.Mi necemo smjet jer su Ameri rekli njet.Rade se igrat tudin zivotin Treba vlastii pitat.Ameri i Astra Oxsford nece napravit cjepivo do svetog Ante

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.