Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
računi S MILIJARDAMA U VATIKANU

Rekonstrukcija operacije na Kaptolu: Bozanić je naglo 'obolio', znalo se da se mora maknuti

04.03.2023.
u 16:22

Crkvom se pronijela informacija da je kardinal Bozanić na lošem glasu u Vatikanu, osobito nakon što su na njegovu računu u Vatikanskoj banci (IOR) otkriveni, zajedno s još šestoricom kardinala, milijuni eura. Kaptol se tada oglasio da novac koji se nalazi na računu kardinala Bozanića nije njegov privatni "nego je to novac za crkvene potrebe". Otvoreno neprijateljstvo koje je jedno vrijeme trajalo između nuncijature na Ksaveru i zagrebačkog Kaptola, ali i protiv većine hrvatskog episkopata, koji je u Vatikanu oklevetan kao feudalan i klerikalan, a napose nacionalistički,do danas je ostavilo dubok trag u vatikansko-kaptolskim odnosima i na mons. Kutleši je da to "popegla" i dovede u red.

Komentara 43

OB
obican
16:52 04.03.2023.

Ode BozoDubiozo, napokon. Nije ni za ceipele cistit Kuhariću

MU
Muka
07:18 05.03.2023.

Nije on nikad bio za to. Nije znao ni hvaljen isus reći ak nije bilo napisano . Nitko neće dostojno zamijeniti Kuharića.

Avatar tarana
tarana
16:46 04.03.2023.

Gdje se o bogu priča tu se i novci broje...😆😆😆

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije