Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska i još 4 države
Povratak na članak

Potpisano pismo namjere: Regionalno zapovjedništvo za specijalne snage

Počinje s ŠRC-om Šalata, čija je obnova najavljena 2015.

Komentari 4

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
00:42 15.02.2019.

O dobri naš Hrvatski Bože najveća Ti hvala i slava što svoje najvjernije stado vraćaš u njegov stari KundK tor. Moja pokojna baba je uvijek govorila kako se najbolje živjelo za Vranje Josipa. Naše vjerodomoljubne vlasti pomalo shvaaćaju kako državu nije lako voditi, pa pomalo svoje suverene ingerencije prenose na zajednička transatlanska tijela, gdje kao sluge pokorni vode brigu da izvrše samo ono što im gazde narede. Genetika je učinila kroj milenije svoje, zar ne?

VL
SN
Snowman
14:24 15.02.2019.

Austro-Ugarska se vraca

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.