Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vodice

Redar noćnog kluba Ircu slomio čeljust pa ga policija uhitila

mup
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
25.07.2018.
u 11:37

Protiv osumnjičenog će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava, istakli su iz šibenske policije.

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom osumnjičenim za nanošenje teških tjelesnih ozljeda 21-godišnjem irskom državljaninu. 

- Utvrđeno je da je u noći 22.srpnja u Vodicama, nakon što su nekoliko stranih državljana, zbog narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu udaljeni iz objekta, ispred ugostiteljskog objekta došlo do tjelesnog sukoba. U sukobu stranih osoba i redara, osumnjičeni je fizički napao oštećenog i teže ga ozlijedio.

Protiv osumnjičenog će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava, istakli su iz šibenske policije. Ircu je navodno slomljena čeljust. 

Komentara 3

MI
mislav22
12:35 25.07.2018.

To svi redari su sirovine prve klase. Mozak veličine graška. Naziv redar znači da moraju održavati red a ne izazivati nered. Seljačine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije