Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Horor tjedan za Trumpa
Povratak na članak

Reda poraze pa se okomio na ljude koje je sam izabrao

Američki predsjednik već je oborio stoljetne rekorde u nepopularnosti. No protekl tjedan mogao bi dodatno narušiti njegov autoritet

Komentari 6

Avatar nekakav
nekakav
11:49 28.07.2017.

da, baš je za uspoređivati popularnost prije 100 godina, kad su se tiskale novine na papiru, a konjske zaprege dostavljale tjedan dana, i današnje vrijeme interneta i društvenih mreža, kad svatko može komentirati što može.

VL
MX
Mister X
23:40 28.07.2017.

po Trumpovu mišljenju, trebali u sljedećih deset godina ostati bez ikakva zdravstvenog osiguranja. ,Ako ne bi htjeli da financiraju iz svoga džepa zdravstveno osigurnje...

VL
MA
marengo1
17:06 28.07.2017.

Pitanje je dana kad ce ovaj cubasti gnjurac dati ostavku...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.