Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Etičko povjerenstvo za izbore
Povratak na članak

Akademik Zvonko Kusić: Reagirat ćemo na ispade stranaka

Etičkom povjerenstvu najčešće se same stranke žale na svoje političke oponente, ali posljednjih je godina sve manje incidentnih situacija

Komentari 6

IV
ivanvladoci
20:02 11.08.2016.

Stjepan Mesić u razgovoru za beogradski magazin Nedeljnik. Razgovor s Mesićem objavljen je pod naslovom "Samo slijepci ne vide hrvatske zločine nad Srbima", a Mesić je odgovarao na pitanja o porastu ustaštva u Hrvatskoj

VL
DU
Deleted user
21:22 11.08.2016.

Akademiče Kusić, vi ste dio hrvatske akademije, dio hrvatske znanosti, dio hrvatske inteligencije ali nažalost svi vi ste najveći krivci zbog vaše šutnje kada je trebalo iznijeti jasne stavove oko kriminala u pretvorbi i Hrvatske šutnje. I dan danas imamoamo agresivne ispade i napade sa velikosrpskih pozicija koji su čak potpuno javni, već drugu godiu za redom "SOA" govori o ugrozi Hrvatske sa elemetima četnikovanja a vi, "Hrvatska inteligencija" mučki šutite. To je bio vaš posao, Hrvatski narod je željno čekao vaše javne nastupe u kojima ste nas trebali zaštititi svih ovih godina od terora a svi ste šutjeli. Vi bi sada nešto nama svima o etici stranaka, smiješno. Ja bih se sramio na vašem mjestu !!!!!!!!!

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
07:17 12.08.2016.

Akademik Zvonko Kusić: Podržat ćemo neispade stranaka koje su za dom spremne i mahutaju sa zastavom kao svoje u svom zbrinjavanju.

VL
JE
Jednakost
19:23 11.08.2016.

Bivsi ministar Jovanovic ti je sve rekao u intervju u 24 sata, nacrtao! Ako ti treba jos crtati kreni u vrtic pa uci.

VL
TA
tajgan
21:25 11.08.2016.

Na žalost većina akademika su dokazali u ovih 25 g. neovisnosti da su partijski uhljebi .

VL
NP
npravednost
23:51 11.08.2016.

Ovo je jedan od najgorih partijskih uhljeba u povijesti akademske zajednice ! Sram ga bilo !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.