Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škibolin zakon
Povratak na članak

Sabor jednoglasno za proglašavanje ništetnim kredita sa stranim zadrugama

Goran Aleksić iz stranke Snaga pozdravlja donošenje zakona zbog, kako je rekao, nezakonitog djelovanja zadruga koje u Hrvatskoj nisu bile ovlaštene za davanje kredita, jednako kao što njihovi posrednici nisu bili ovlašteni djelovati u RH.

Komentari 3

OS
osica
14:35 04.07.2017.

Odmah donesite zakon. Previše je obitelji već završilo na ulici, razdvojene obitelji, djeca . Uništeni su . Zaštitite jadne ljude , koji su bez obzira na uzrok, najčešće neznanje, žrtve lihvarenja. Neka vrate kredit uz normalnu kamate a ne "kredite "kredit koji nikad ne možeš vratiti. Dužni je cijelo društvo pa tako i vlast stati na stranu ovih ljudi, jer ono što vidimo u medijima (naravno nemamo sve informacije) je lu.di lo. Ne vjerujem da je itko uzeo kredit da ga ne vtati,ali sam sigurna da ga nitko ne bi uzeo"kad bi znao da ga nikad neće moći otplatiti jer ,ima sitna slova i mutne namjere davatelja". Žao mi je ljudi , to je prestrašno.

VL
MA
MarkoKosmicki
15:55 04.07.2017.

tako se to radi,spasavaj svoj narod,izbaciti sve koji mirisu na mito i kazniti i deset godina zatvora i da vidis reda

VL
NO
nortonfinance2017
09:31 13.07.2017.

Jeste li u pregledu ili upravljanju dugom? Jeste li na crnoj listi? Pokušavate li se boriti s mjesečnim plaćanjima? Želite li kupiti kuću, automobil ili poslovni kredit, ali ste pod pregledom duga ili upravi? Ako ste odgovorili DA na bilo koje moje pitanje? Molimo kontaktirajte nas putem e-maila: nortonfinance2017@gmail.com

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.