Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eksplozija
Povratak na članak

Raznio se pred restoranom punim gostiju, najmanje 21 osoba poginula

Osim bombaša koji se raznio pred restoranom, među goste su upala i dva napadača te počela nasumično pucati.

Komentari 8

XA
xaron
18:34 18.01.2014.

Kad u vojnim operacijama u Afganistanu poginu i civili svi su opravdano ogorčeni , a najglasniji su razni NVO . U ovom ( i mnogim sličnim ) slučaju jedina meta napada su bili civili a nitko od dezurnih NVO se ne oglašava i ne osuđuje izvrsioce napada niti njihove nalogodavce. Ispada da je politički korektno osudivati samo greške Zapada pa bile one i nenamjerne te da se zlocini ostatka svijeta trebaju tolerirati ma kako okrutni i planirani oni bili.Ova dvolicnost svih tih NVO samo ohrabruje razne terorističke organizacije da nastave sa ovom okrutnosti praksom.

VL
PA
patria
12:46 18.01.2014.

Jedina je istina to da je ovo jedan veoma brutalan masakr izvršen nad stranim i afganistanskim civilima od strane fanatičnih hladnokrvnih ubojica koji nemaju nikakvo poštovanje ni prema tuđem ni prema svom vlastitom životu, a među bešćutno pobijenim žrtvama je bilo i djelatnika međunarodnih organizacija koje aktivno sudjeluju u obnovi i razvoju Afganistana, i običnih domaćih gostiju, kao i osoblja restorana i zaštitara koji su pokušavali spasiti živote gostiju. Inače do sada je osujećeno više pokušaja ovakvih terorističkih napada u samom Kabulu, a koji su bili osmišljeni tako da izazovu što veći broj civilnih žrtava i nanesu što veću štetu i udarac naporima da Afganistan jednom konačno samostalno profunkcionira kao samoodrživa i relativno normalna zemlja koja neće biti kao prije samo sinonim za propalu zemlju, konstantan višedesetljetni rat, terorizam, vjerski ekstremizam, narko bande i izbjeglice.

VL
JA
jadranskomore
07:36 19.01.2014.

Hehehe kak ovi mudjahedini veruju u bedastoce njihovih se fova koji im obecavaju nebo, a sami ne veruju u to ina ce bi oni prvi otislji u paradis hehehe

VL
DU
Deleted user
11:06 18.01.2014.

Dobra im je ova američka pobijeda u Afganistanu, koštala je samo desetke trilijuna dolara.

VL
OL
olovka
10:49 18.01.2014.

Odgovornost treba da preuzmu "okupatori" ne branim talibane ,ali ne rade nista suprotno od okupatora ....ubijaju nevine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.