Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Direktive iz Washingtona

Pernar: Trump sada ima veći utjecaj na hrvatsku politiku od predsjednice Grabar-Kitarović

pernar, kitarović kolinda
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
09.11.2016.
u 12:30

'Trump i Hillary predstavljaju isti sustav...', napisao je Pernar, između ostalog, u objavi

Zastupnik Živog zida Ivan Pernar, inače vrlo aktivan u Saboru, na svom Facebooku redovno reagira na aktualna događanja kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu. Komentirao je i američke predsjedničke izbore.

– Mediji žele da se fokusirate na osobnost političara, a ne na njihov program, na formu umjesto na bit (sadržaj).
Razlika između Trumpa i Hillary je kao i između mene i kolege Sinčića, kao što i Trump i Hillary predstavljaju isti sustav, tako i nas dvojica predstavljamo otpor tom sustavu.
Budući da Trump i Hillary predstavljaju isti sustav, potpuno je svejedno tko od njih dvoje dobije izbore, za nas Hrvate, kao i za Palestince, ali i sve ostale ljude na kugli zemaljskoj ništa se neće promijeniti. Američki teror se nastavlja – napisao je Pernar na Facebooku.

Amerika je izabrala. Donald Trump novi je predsjednik SAD-a i on će naslijediti Baracka Obamu u Bijeloj kući. Hillary Clinton nije održala govor, no nazvala je Trumpa i pozvala ga da proglasi pobjedu. Trump je održao govor u kojem je svim državljanima obećao da će biti predsjednik svih Amerikanaca. 

Nakon što je većina američkih birača odabrala Donalda Trumpa za predsjednika, Pernar je komentirao da će on imati veći utjecaj na unutarnju i vanjsku politiku RH nego što to ima predsjednica Grabar-Kitarović. 

- Ako se Hrvatskom upravlja iz vana, tj. ako se slušaju direktive iz Washingtona, to bi značilo da sada Donald J. Trump ima veći utjecaj na našu unutarnju i vanjsku politiku od Kolinde Grabar Kitarović, Razmislite o tome i zapitajte se kamo nas vodi sluganska politika i kome dajete svoje živote u ruke kada dajte glas za demokratske marionete umjesto za ljude sa stavom - poručio je.

> > UŽIVO Donald Trump je izabran za američkog predsjednika! Trijumfirao je u svim ključnim državama i šokirao demokrate, zabilježeni manji prosvjedi u nekim gradovima

Komentara 7

Avatar gutenabend
gutenabend
12:53 09.11.2016.

Bolje Trump nego sHillary.

DU
Deleted user
10:50 09.11.2016.

sve što je rekao ovaj "tokmak" je čista istina. država i sustav su urđeni ,može biti manjih odstupanja i izmjena ali strateški gledano i jedno i drugo će štititi američke nacionalne interese. nemaju oni sdp i hdz na čelu kojih su oni koji izdaju nacionalne interese, obzirom na jaki lobi proizvođača oružja u sad-u ,osobno sam ovako nešto i očekivao ,a i osjećaj ugroženosti kojekakvim neoliberalnim i gay pokretima ,koji se vrte stalno u medijima,a nisu slika tradicionalne amerike.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:15 09.11.2016.

kad vidiš Hilarry i Trumpa shvatiš da su indijanci propustili životnu priliku da po prvi puta imaju predsjednika države

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije