Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU nikolina brnjac
Povratak na članak

'Razgraničit ćemo stvarni privatni smještaj i rentijerstvo'

Prošla je godina s 14,6 milijardi eura srušila sve financijske rekorde, prihodi od stranih turista veći su za 1,49 milijardi nego 2022. Koliko nam je važan ravnomjeran razvoj, govori i podatak da od 131 milijun eura za projekte lječilišnog turizma kontinentu ide čak 105 milijuna

Komentari 4

Avatar AGRAM
AGRAM
17:24 31.03.2024.

Mislim da ti i tvoj adz više neće tako brzo.

VL
ST
Stradivari777
16:36 31.03.2024.

Draga Nikolina. Niti jedno istraživanje nije provedeno u dubrovniku kada govorimo o budućim potezima za ograničavanje dozvola za apartmane. Oni koji su do sada imali 20 apartmana imate će i dalje. A netko tko nema ni jedan a želi imatt jedan neće dobit tu mogućnost, osim ako je iz stranke. Zašto se o tome nije vodili računa? Zbog toga moja uza i sira obitelj neće dati više nikada tvojoj stranci glas. A i osjećam da to šta radite možete još 2 tjedna maksimalno, i da će doći netko tko će valjda odraditi nekakvo istraživanje, javnu raspravu i omogućiti novim malim ljudima da krenu u takav posao a da velikima to na neki način ograniče.

VL
VG
Vgboy
06:08 01.04.2024.

Ništa od toga biti neće biti, barem ne tako kako je izjavila,jer dugogodišnje iskustvo kazuje da u lijepoj našoj ne postoji nešto da funkcionira dobro,prema planu,zakonu,da nitko u tome nije nešto smuljao,ukrao,izvukao osobnu korist.....

VL
DU
Deleted user
16:38 31.03.2024.

Znači ko je jamio jamio. Od sada ćemo pošteno. Ali ono zapravo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.