Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dražba zaplijenjenih automobila u Krapini
Povratak na članak

Razbijeni BMW 5 bio je pravi mamac, za njega su stigle četiri ponude, a prodan je za 45.700 kuna

Još je pet automobila bilo na dražbi, a prodana je i Opel Agila iz 2001. godine za 6800 kuna. Jedan je dužnik u posljednji trenutak uplatio novac, pa mu je automobil vraćen

Komentari 1

ZR
zoran.ranogajec.1
22:54 02.05.2014.

Autor ovog teksta bi mogao pisati o tome kako je odgođena javna dražba zakazana za 10 travnja i na popisu su se nalazilo ukupno 14 vozila, od kojih je veći dio nestao s popisa a pojavila su se vozila kojima je to druga javna dražba iako se prva nije ni održala te da je obavijest o mogućnosti razgledavanja vozila objavljena samo nekoliko sati prije razgledavanja, moje skromno mišljenje je da tu ima muljanja. to bi bilo dobro istražiti ako se smije.lp.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.