Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLASNIK ŠOKIRAN

Razbijen automobil zagrebačkih oznaka u Splitu: 'Trebam li skinuti pločice idući put kad dođem?'

Foto: Čitatelj
1/2
06.07.2021.
u 09:43

Osiguranje ne pokriva štetu jer krivac nije poznat. Zanimljivo je da iz automobila ništa ne nedostaje, istaknuo je.

Šokiran sam i jednostavno ne mogu vjerovati. To je trebao biti jedan lijep i krasan dan. Otišao sam s djevojkom u Split, gdje je imala obranu diplomskog rada s obzirom na to da je i studirala u tom lijepom i prekrasnom gradu", kazao je za Večernji list Filip Matej koji je u Splitu doživio veoma neugodno iskustvo kada su mu na gradskom parkiralištu razbili staklo na zadnjem dijelu automobila.

"Parkirao sam svoj automobil, zagrebačke registracije, na gradskom parkingu, koji ima rampu i koji je čuvan. U kućici je čak i čuvar kojem je prozor gledao baš prema mom automobilu. Zbog toga mi je još nevjerojatnije da se nešto takvo moglo dogoditi. Kako je moguće da čuvar nije ništa vidio niti čuo?" u nevjerici je govorio Matej koji je zbog nastale situacije zvao i policiju.

"Policija je došla, napravila zapisnik i prijavu protiv N. N. osobe i to je to. Osiguranje ne pokriva štetu jer krivac nije poznat. Zanimljivo je da iz automobila ništa ne nedostaje. Ništa nije uzeto niti je itko ulazio u njega. Na parkiralištu je bilo mnoštvo automobila, zašto je staklo razbijeno baš na mom? Je li to samo zbog ZG registarskih tablica?" kazao je Matej Filip pitajući se kakav monstrum može učiniti nešto takvo i treba li idući put kad dolazi u Split maknuti svoje ZG registarske pločice.

Pogledajte video: Spajaju se tradicija i budućnost, nastaje nova tvrtka Rimac Bugatti

Ključne riječi

Komentara 205

DU
Deleted user
10:26 06.07.2021.

prokleti primitivci, ruka im se osusila. od svih problema u nas i u svijetu, saka jada ide razbijat ljudima aute. fuj.

DU
Deleted user
09:49 06.07.2021.

E zbog toga tata ljetuje samo na otocima Kvarnerskog arhipelaga, ne daj bože južnije. Usluga, kultura i ljubaznost tog dijela Hrvatske blage veze nema s ovima na jugu, kao dvije države

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
10:21 06.07.2021.

i sam sam na jugu imao problema s tim "dišpetskim" mentalitetom. Sramotno je da se u 21. stoljeću kada je krvavo stvorena Hrvatska događaju ovakve stvari!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije