Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozio pijan

Ravnatelj Uprave za medicinske poslove izazvao sudar i pobjegao

vibor delic (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/4
18.01.2011.
u 21:41

Nesreća se dogodila 8. siječnja oko 21,50 sati u Rovišću nedaleko od Bjelovara. Bjelovarski liječnik Vibor Delić (51) imao je 1,46 promila u krvi.

Bjelovarski liječnik Vibor Delić (51), ravnatelj Uprave za medicinske poslove ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, pijan je prije deset dana pobjegao s mjesta nesreće koju je skrivio, otkrio je Bjelovarski list. Policija ga je nedugo potom zaustavila, a alkometar je pokazao 1,46 promila.

Nesreća se dogodila 8. siječnja oko 21,50 sati u Rovišću nedaleko od Bjelovara. Policija je bila izvijestila, ne spominjući da je riječ o državnom dužnosniku, kako je vozač Citroena 5 prilikom pretjecanja udario u Opel Astru kojom je upravljao 42-godišnjak iz Bjelovara. Delić je nastavio vožnju, a zaustavljen je na Trgu S. Radića u Bjelovaru.

Policija je priopćila kako je vozač, za kojeg se sada doznalo da je ravnatelj Uprave za medicinske poslove, nakon alkotestiranja tražio vađenje krvi radi dodatne analize. Protiv njega podnijet je optužni prijedlog.

Delić je godinama radio kao liječnik na odjelu Hitne pomoći bjelovarske bolnice, a istaknuti je član HSS-a. Spominje se kako su njegovu odlasku u ministarstvo zdravstva kumovali njegov stranački šef Damir Bajs nakon što je postao ministar, te Đurđa Adlešič iz prijateljskog HSLS-a.

Komentara 10

MA
mallazmijica
22:05 18.01.2011.

Normalno da je pobjegao Tko ce ga suditi za nesreću? Zna on dobro da će se prijaviti kad se otrijezni a do tada ga nema. Poslije će reći kako nema pojma šta mu se u glavi dogodilo i nićega se ne sijeća.

NT
ntblzg
22:07 18.01.2011.

I bivši šef Hitne medicinske pomoći Bjelovar!

OB
-obrisani-
11:37 19.01.2011.

Osnovat Povjerenstvo u Saboru, u povjerenstvo natrpat članove iz HSS-a i zočinačke pa da vidimo..............nama majci labavo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije