Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do posla bez natječaja

Bivši ravnatelj o kaznenoj prijavi: Da ih nismo zaposlili, oni bi nas tužili

Oliver Ojdanić
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
13.02.2014.
u 13:32

Bivši ravnatelj kninske bolnice Oliver Ojdanić potvrdio nam je da je protiv njega podignuta kaznena prijava i istakao da je po njemu to trebala biti eventualno prekršajna prijava.

Šibenska policija je podnijela kaznenu prijavu protiv bivšeg ravnatelja kninske bolnice Olivera Ojdanića jer ga sumnjiči da je bez natječaja zaposlio 33 osobe u bolnicu.

Bivši ravnatelj kninske bolnice Oliver Ojdanić potvrdio nam je da je protiv njega podignuta kaznena prijava i istakao da je po njemu to trebala biti eventualno prekršajna prijava.

"Da ih nismo zaposlili oni bi nas tužili"

- Ti ljudi su već bili u sustavu, radili na određeno, a riječ je samo o formalnostima jer je trebalo čekati suglasnost za njihovo zapošljavanje. Da ih nismo zaposlili oni bi nas tužili i to bi bio veći trošak za bolnicu. Suglasnost smo naposljetku i dobili za one koji su zaposleni, a za one koji nisu suglasnost nikad nismo dobili - rekao nam je Ojdanić.

Policija je u priopćenju, u kojem se ne navodi identitet, navela da se  47- godišnjaka sumnjiči da je od početka 2008. do kraja 2012. godine, koristeći svoj tadašnji službeni položaj i ovlasti, bez javnog natječaja primio u bolnicu 33 osobe u radni odnos na neodređeno vrijeme. Mediji su još prošle godine izvještavali da policija istražuje Ojdanića inače člana HDZ-a zbog navodnog zapošljavanja članova obitelji kninske gradske uprave. 

>> Bivši ravnatelj rovinjske bolnice kazneno prijavljen

Komentara 1

DU
Deleted user
14:31 13.02.2014.

i onda je on uzeo u stvari u svoje ruke, Zakoni i propisi su bez veze, ipak je on jedan ravnatelj - koji lik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije