Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza
Povratak na članak

Rat s Plenkovićem za Milanovića bi sada bio neproduktivan i iracionalan

Konstruktivan odnos preživio je koronu i potres, ali ne i Jasenovac i Okučane

Komentari 2

ST
stefj
12:18 09.05.2020.

Čim se počelo pričati o izborima, normalno da je SDP morao napraviti ideološku podjelu. U doba korone i trajanja vladinih mjera to je jedini način da pokupe značajan broj glasova... Ovo je odmah ukazalo i na to da će Milanović biti glavni u vođenju SDPove kampanje i da će opet biti fokus na ideologiji... A u konačnici jedini ideološki sukob koji postoji u Hrvatskoj, je revitalizacija Jugoslavije i Jugokomunizma, što je potpuna suprotnost Hrvatskoj i demokraciji. Sve drugo je derivacija tog sukoba... Sukob je započeo Milanović izjavom da spomen ploču poginulim pripadnicima HOS-a treba baciti u smeće. Sve dalje su reakcije, što znači da je Milanović u potpunosti postigao svoj cilj...

VL
Avatar SandraEE79
SandraEE79
23:38 09.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.