Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gerila

Rat plakatima u Sisačkoj županiji za izbor župana

Rat plakatima u Sisačkoj županiji za izbor župana
Foto: VL
04.10.2014.
u 08:00

“A čiji su dožupani?” osvanula je poruka na Vidovićevim plakatima jer su mu zamjenici dožupani bivše županice Merzel

Počeo je rat plakatima u Sisačko-moslavačkoj županiji u kojoj se 12. listopada na ponovljenim lokalnim izborima bira župan i njegovi zamjenici. Na velikom plakatu SDP-ova kandidata Davorka Vidovića sa sloganom “Svoj i vaš” netko je nalijepio manji plakat s porukom “A čiji su dožupani” budući da su Vidovićevi zamjenici bivši dožupani Marine Lovrić Merzel koja je podnijela ostavku na funkciju županice kako bi mogla izaći iz pritvora u kojem je završila radi sumnje na krivotvorenje službene isprave, zloporabu položaja i ovlasti... Vidovićev stožer podnio je kaznenu prijavu.

– Ti su plakati koštali 40-50 tisuća kuna. To su hadezeovska posla – rekao je Vidović.

– Nije valjda HDZ kriv što Vidović za svoje prve suradnike odabrao donedavne dožupane M. Lovrić Merzel i što narod na to reagira – komentirao je Marin Piletić (HDZ).

>> Sporni plakati u Sisku zamijenjeni novima – pogledajte kako izgledaju

Komentara 3

Avatar mrado88
mrado88
08:43 04.10.2014.

Zna se tko je Lovrićki bio mentor i tko ju je uveo u visoku politiku....upravo taj isti Vidović....pa nije valjda da se srami svoje kolegice...

Avatar aj_ća
aj_ća
13:06 04.10.2014.

isti ljudi bi nastavili poslove bivse zupanice

ZD
zdepar
12:05 07.10.2014.

ponestalo normalnih kandidata pa izvlače iz naftalina istrošene kvazikomunjare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije