Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
31.05.2014. u 14:00

Nadrealno: u rat uključena i tetka Marica koju nećak Ljutić optužuje za veleizdaju i prelazak na stranu neprijatelja Linića

BDP pada i dalje, vijest je koja nije nikoga iznenadila, osim, naravno potpredsjednika vlade zaduženog za gibanja u gospodarstvu, Branka Grčića. Nije se dao smesti, opet je najavio rast na kraju godine. A nama ostaje zaključiti da nije najtragičnije to što je ovakav ekspert na toj funkciji, nego što će se, kada propadne kao ministar vratiti profesuri i ponovno učiti našu djecu o ekonomiji.

No, TV i dalje prenose uživo ratni sukob oko budućnosti SDP­a. Slavko Linić okupirao je HTV, podala mu se emisija "Hrvatska uživo", a urednik Domagoj Novokmet dao više od 30 minuta za novi medijski nastup, dakle više od polovice termina emisije. Slavko je ponovno pokazao narav terijera, zagrizao je i ne pušta premijera i predsjednika SDP­ a, Z. Milanovića. Koji je, koliko jučer pomislio da će se Slavka uspjeti otresti jednom izjavom u dvije minute. Pogrešno. Slavkec je zaprijetio još jače, kaže skuplja dokaze, dodatno je objasnio kakvu to "rođačku demokraciju" vodi Milanović, te je prisnažio da SDP nema drugog izlaza, te, nakon što smijeni premijera, mora raspisati prijevremene izbore. Novokmet je, pak, pokazao vrlo jasno za kim mu srce ovdje tuče. Ne za Milanovića.

Linić je definitivno stekao status zviždača kapitalca, zviždača broj jedan u Hrvatskoj. Ako je čitati između redaka, kad ti javna HTV okrene leđa, ne bu bilo dobro za Zorana. Da sve bude još nadrealnije, TV su nam podarile i presicu nekog Ljutića iz neke firme koju je Linić opalio. Taj je, pak, za zavjeru optužio doslovce svoju tetku Maricu koja radi u Krašu i dogovoru je s Linićem. Ljudi, ovo je već građanski, bratoubilački rat.

PLUS

Nataša Božić s RTL­a rješavala je dvojbu, je li Grčić otkazao presicu o rastu BDP­a, zato jer su stigli podaci da je­ potonuo. ­ Neka gledatelji sami zaključe, uz smijeh će Nataša.

MINUS

"Mladi su, bogati, saznajte tko tu koga..." tako nekako ide reklama za "Tračericu" na HTV2. O seriji neću, al' o vrijednostima koje publicira javna TV u toj reklami hoću. Fuj.
 

Komentara 6

Avatar uussuu
uussuu
14:40 31.05.2014.

Pobogu, pretenciozno. To bi značilo da Milanović i Linić gaje osjećaje za hrvatstvo. Pogrešno. To je partijskoubilački rat, poznat tamo od četerejs'pete

LU
lukabulic
15:25 31.05.2014.

sumrak svita linić antifašist sad udara kao nacionalist -može li ovo tko pojmiti kako se crveni lako pristrojavaju i sve im se prizna - meni je to skroz čudno-

Avatar Nancy_Callahan
Nancy_Callahan
11:10 01.06.2014.

Isuse sta sve vi zovete zvizdacem. Ma necu komentirati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije