Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD U SREDIŠTU BEČA
Povratak na članak

Rat civilizacije i barbarstva: Jasno je da se pojavio novi, mladi naraštaj terorista u srcu Europe

Hrvatska ima dobre odnose s islamskim svijetom, a gotovo svi muslimani koji tu žive su integrirani. Stoga ne mislim da ćemo postati meta, smatra Željko Cvrtila

Komentari 32

IK
Ikonoklast
19:46 12.11.2020.

Ma tko bi to mogao predvidjeti? Ni Nostradamus. Primiti 40ak milijuma muslimana posljednih desetljeca u Europu? Sto moze proci krivo? Tako za 20 godina kad u jednoj svedskoj muslimani budu vecina opet ce se svi cuditi. Ma kako je doslo do ovoga? Getoizirani. Kakav geto kad ih je vise u gradu nego domacih. Ne moze vise od pola grada bit geto. Stvarno...tesko je predvidjeti sve to skupa. Nase zene imaju 1.4 djece, njihove 5.6. Tesko za predvidjeti hmmmm...rjesenje je najvjerojatnije...primi ih jos 50ak milijuna, bit ce sve ok.

VL
GE
genadij
19:25 12.11.2020.

Islam nije vjera nego kult smrti. Oni koji to neznaju prepoznati će nestati.

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
20:17 12.11.2020.

Nema umjerenih muslimana. Svi su radikalni i samo cekaju pravi trenutak. Sjecam se poznanika koje sam cuo da razgovaraju o velikom povratku islama i islamizaciji nevjernika. I 85. u tzv jna i kasnije doma u Zg. U ratu u BiH sam to i vidio na svoje oci. Ne pricam o dogadjajima nakon Srebrenice jer je to vise bila osveta za srpski genocid, nego puno prije. Cak i prije rata dolaskom vahabita ili bosanski vehabija u podrucje Velike Kladuse i uvodjenje serijatskih obicaja u tim sredinama. Jedino tu u USA ima donekle umjerenih iz cistog razloga da su to crnci koji su na islam presli zbog mode. USA islam s izvornim ima veze kao americki kineski ili mongolski restorani s kineskom ili mongolskom prehranom. No s druge strane kad (ako) saznaju sto islam u stvari znaci, kad crnkinje saznaju da se ne smiju sminkati i oblaciti tijesnu sexy odjecu, da moraju biti obrezane i sakriti lice ili kad crnci saznaju da je kazna za homoseksualnost u islamu smrt ta ce moda nasrecu brzo otici u povijest.

VL
Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
20:17 12.11.2020.

Svakog islamističkog terorista koji bilo gjde i bilo kada izvrši napad na nedužne civile, treba uhvatiti (ne ubiti) i prvo dobro izlemati, onda skinuti do gola, onda svezati da se ne može micati, iz obližnje mesnice donijeti svježu glavu od krmače od 400kg, nataknuti mu je na glavu i takvog ga izložiti na glavnom trgu uz veliki transparent: "ovo je X... Y... , wannabe dzihadista, koji je naivno vjerovao da će ga dočekati stotine djevica u raju, a dočekala ga je samo debela i masna svinjska glava, kako bi svima pokazala njegovu pravu narav. Svi koji probaju isto, proće će isto..".

VL
DU
Deleted user
20:08 12.11.2020.

Europski čelnici sa lakoćom i ignorantnim stavom odrekli se kršćanstva jer Europa počinje s njima. Ovaj terorista u Beču imao je besplatan stan te 910 Eura pomoći. I šta su dobili? Lidl je u Českoj na reklamama retušrao crkve na grčkim jogurtima kako ne bi povrijedio necije osjećaje.Bolesno. Veliki sam skeptik da su u stanju(EU čelnici) Europi donesti sigurnost budući da su se je na neki način odrekli

VL
Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
19:45 12.11.2020.

Selam alejkum maj nejm iz ranko.

VL
XA
xaron
19:50 12.11.2020.

Evo sada nam je penzioner Željko Puhovski sve lijepo objasnio ( kako to več čini pola stolječa ) i sve nam je jasno.

VL
IV
IvanSplit
20:13 12.11.2020.

Sad se ne treba pravit mutav . Tko je zato kriv sto su u Europi talibankovici. Nije trebalo rusit Sadama i Gadafija. Gadafi je bio prorok reka je doce vam takvi na Dunav i li Rajnu i deve ce piti vodu iz ti rjeka. Treba desifrovat. Zatim tu je bilo razni prijatelja Sirije. Asad i Rusi borili se protiv ubojica.Drugo razne Evropske babe primaju Arapine i Turke.Takode evropske djevojcice takoder i nase. Nek idu doli sa njima u Arabiju ili Tursku.Takode vidimo koliko Amerika i Francuzi pomogose narodu Armenije samo bla bla bla. Ni makac da nebi Rusa ko zna koliko ih puta spasise u povjesti.Ni jedan nebi osta u Nagorno Karabahu Turci i Azeri bi ih dokrajcili.Ovako spasise Rusi vise od pola Nagorno Karabaha povezali ih sa Armenijom i tako se bacuske vratile na Kavkaz neznaju kako ce.Onaj Armenski premijer Pasnjanin nada se Amerin i Francuzin okrenija leda Rusin sad ga narod trazi u parlamentu. Nasi nista ne pisu o tome...Pojacajte natalitet ne idite iz svojih domova inace doce netko treci.

VL
DU
Deleted user
20:51 12.11.2020.

Imamo dvije opcije: 1. Da u ime multikulturalnosti i tolerancije mirno sjedimo dok jednoga dana ne neki tamo dođu i po nas da nam skinu glavu. 2. Da svakom teroristu njegovu ženu, mamu, tatu, djecu, braću i sestre držimo zatvorenee dok ih netko ne odluči primiti k sebi i odgovarati za njih. Kada nadobudni talibani budu znali da svojim činom automatski razaraju vlastitu obitelj i da njihova zajednica preuzima odgovornost za svoje članove - neće kao do sad biti divni i krasni sinovi i susjedi do dana kad pobiju pol diskokluba.

VL
LE
lector2corrector
19:19 12.11.2020.

Otkad to Austrija dopušta dvojno državljanstvo?

VL
GO
Gorann
04:39 13.11.2020.

"Naš nacionalizam, opet iz nekih imperijalnih razloga, smatra muslimane cvijetom hrvatstva, i on nije protumuslimanski što Hrvatskoj olakšava situaciju." Koji "naš" nacionalizam to smatra??? Da nije možda Hasanbegovićev koji bi po onome što priča najrađe iselio sve Hrvate iz biH i pravio neku islamsku ndh!

VL
Avatar TheJack
TheJack
20:22 12.11.2020.

Haso i Puho, mrtva trka u losim procjenama.

VL
IJ
I ja tebi
20:24 12.11.2020.

To su babojani a ne ljudi kojima treba pomoć . Nadam se daće se svijet provoditi i shvatiti sa kakvim govnima imaju posla.

VL
Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
20:22 12.11.2020.

"Hrvatski" muslimani su genetski Europljani i žive tu stoljećima. Pitajte bosanske muslimane kod Bihaća kako im je s braćom muslimanima s Bliskog Istoka...

VL
DU
Deleted user
19:25 12.11.2020.

tko se još sjeća onih iz Aum Shinrikyo culta

VL
SL
slavenZadravec
19:53 12.11.2020.

U zadnje tri godine u Evropi (uključujući Rusiju) u islamističkim terorističkim napadima poginulo je stotinjak ljudi. Samo ove godine od covida je samo u EU umrlo više od 200000 ljudi. Unatoč nevjerovatnoj razlici mnogi traže najradikalniju reakciju na onih 100 žrtava, ali protestiraju protiv mjera za zaustavljanje pošasti koja je odnijela 200000.

VL
HA
Habuhabuhabu
19:56 12.11.2020.

Ako terorizam stigne do Hrvatske, za to ce najzasluzniji biti HDZ-ovci sa dvije putovnice, a ne neki «el-Bagdadi» koji zive po afganistanskim pecinama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.