Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD i Iran zabrinuli svijet
Povratak na članak

'Rat bi bio katastrofa, a posljedice bi trpjeli oni koji su ga izazvali'

Iranci su američki dron srušili samo šest dana uoči sastanka u Beču gdje će Teheran razgovarati s predstavnicima najmoćnijih zemalja svijeta, izuzev SAD-a, o nuklearnom sporazumu iz 2015. godine

Komentari 37

Avatar vkv353
vkv353
18:48 22.06.2019.

Rat će donijeti samo zlo Ameri ne moraju uopće ulazati u Iran dovoljno će biti da im izruše sve glavne objekte a to mogu u svako vrijeme to je dovoljno da takvu zemlju unazade

VL
40
402
18:34 22.06.2019.

Nista nije gotovo .Iran je ispao hrabar, ali dokle vijet cemo?Dok ameri dodatno ne ojacaju sve pozicije u zaljevu.A onda cao Iran i njegova revolucionarna garda.

VL
TE
TEUTA
20:00 22.06.2019.

Nemojte naljutiti Izraelj

VL
ST
stomugromova
18:07 22.06.2019.

Sa Amerima se nije zezati.Pitajte talibane u Afganistanu.Već skoro 15 godina ratuju sa Amerima i još uvijek ih nisu pobijedili.Zato je i Iranu bolje da ne izaziva jer će ratovati sa Amerima više od desetljeća.Zato pamet u glavu.

VL
ZI
zimerman
19:13 22.06.2019.

Samo Saudijska Arabija i Izrael bi imali koristi od ovog rata nadam se da je Trump to skuzio

VL
TO
Toni66
20:08 22.06.2019.

'Rat bi bio katastrofa, a posljedice bi trpjeli oni koji su ga izazvali', ako se misli na Ameriku ne vjerujem da bi oni trpjeli nego se veselili kako su opet ispali jaki pobjednici ... Znamo kako su i Srbiju pobijedili i to nakon 2 mjeseca bombardiranja i civilnih objekata naravno uz pomoč cijelog NATO a ...+ prijatelja ... Tako je i tu posljedice Amerika ili Izrael nikada .nema . Samo žrtve u slabi jadni i bez prave tehnologije i naoružanja i bez paravih jakih poštenih saveznika >!

VL
TO
Toni66
19:37 22.06.2019.

Jer, 28. lipnja, dakle idući tjedan, u Beču bi se trebao održati sastanak predstavnika """"Irana, Francuske, Njemačke, Velike Britanije, Kine i Rusije; """"" koji praktički nemaju što da kažu ; Jer ugovor je potpisan jasan i prihvaćen od tih svih več odavno .Ratificiran -Od svih tih i Amerike .. Kako vidimo bolesna jalova igra TZv. impotentne beskorisne jadne Diplomacije . Koja nema što da kaže . A smo za " naivni svijet" je ovo igra kako se svi trude da rata = nije rt nego rasturanje još jedne države sa preko 80 milona ljudi .. Ako Izrael naredi odredi insistira / a to je već odrađeno ! / zna se Amerika + NATO su ti koji će morati rasturiti i stotine milijardi štete nanijeti Iranu .. Tko daje minus javi se " Za okladu po koliko " da sam u pravu . Oni to moraju da odrade jer znaju ako neće Izrael če sam i to možda i manjim atomskim da ih odre. Jer se ih plaši i gotovo .. Oni su Isusa razapeli i ne boje se ni Boga a tko bi im smio malo zamjeriti ? Assad možda !!!! ,

VL
DU
Deleted user
20:26 22.06.2019.

Dokle će SAD glumiti Robocopa po svijetu. Koji je njima vrag? Netko bi im trebao stisnuti jednu roditeljsku uz uho. Nakon drugog svjetskog rata SAD je bio junačka država, a danas su gori od samoga vraga. Niti jedna druga država se toliko ne mješa u unutarnju politiku toliko država svijeta.

VL
TO
Toni66
18:32 22.06.2019.

Gotovo bi se moglo zaključiti da je iransko rušenje američke bespilotne letjelice bio planirani potez. Nakon toga što su ju tu i očekivali da če ju Ameri poslati jer im je izrael to savjetovao / gotovo naredio / ?,,,

VL
DU
Deleted user
03:29 23.06.2019.

Vladimir Putin je mogući rat između Sjedinjenih Država i Irana nazvao katastrofom. ......Katastrofom za koga? Najmanje za Rusiju. Ako dodje do rata ,isporuka nafte iz tog podrucja staje automatski. To je vise od trecine svjetskog izvoza nafte. Putin je obecaoecao ruskom narodu prosperitet i poboljsanje zivota u sljedecoj godini. Jedini nacin da se to ostvari je povecanje proizvodnje i veliki rast ekonomije i produktiviteta ruskih radnika, ili nafta od 100 do 150 dolara. Taj rat bi koristio najvise putinu a najmanje svima nama. Ja ne vidim rusku ekonomiju u bilo kakvom rastu radi sankcija, ali rat i 150 dolara po barelu je spas za rusiju.

VL
PE
Peti11
09:26 23.06.2019.

USA daje za naoružanje godišnje više nego svi drugi u svijetu.Zato neka ih nitko ne ljuti.Pričaju kako je USA svjetski policajac.Kada su Srbiju bombardirali cijela Hrvatska je pljeskala a sada pljuju po njima.Kada bi Ameri otišli iz Europe,za par dana Rusi bi bili u Berlinu.Zna to Europa.

VL
Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
18:12 22.06.2019.

Za EU nije problem Teheran nego Ergodan. Teheran je problem za S. Arabija.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
18:45 22.06.2019.

Tako je to! pa ne mogu Ameri kad hoce ili njima odgovara izici iz sporazuma sto su potpisali sa Iranom. Takode i sa Rusijom sto su potpisali 86 god. Znaci kako kome odgovara. Postoje pravila i za svakog ista. Pa sad Amere sve ovo dovelo nigdje pred zid. .Osramotili se Iranci im srusili naj moderniju letjelicu. Zatim pobjegli sa avinin glavom bez obzira u visini brzine..Iran je ipak regionalna sila.Slusam ovdje u Moskvi kazu vojni analiticari Amerin bi trebalo milion vojnika da napadnu a snage nemaju zato. Mozda nesto pokusaju iz zraka ali opasnost je prosla.Trump dobro promislio sta moze sve bit i sta moze izgubit. Sad Iran.Sir Venecuela svugdje odose naglavu..Jos dase zahvale Rusima koji su ih obavjestili sta sve moze bit ako napadnu na Iran.. Nisam niciji navijac i ne zelim nikakva rata a neki nasi navijaci sto su veci Ameri od svih Amera ja ih zovem Fergusonsi nemaju ni sata vojske . a prizeljkuju neke ratove. Vjerovatno doma na kompjuteru igraju se ratni igrica.Ali ih sve manje na portalu vidim zato sto se ameri osramotili..Ja sam davno pisao o tome ali ne citaju sta pisem. Ako se sjeca netko prije pet god Asad gotov samo sto nije pao dosli dskoro do centra Damaskusa. Ha ha pa preds Venecuele gotov pa Guido pobjeduje samo neke lazi itd...Razni hayhey Masoni razni sto se predstavljaju sad gledaju i citaju iz misje rupe sta se dogada .. Sad se stide Portasi itd..

VL
BL
blokirani
00:07 23.06.2019.

dodijalo pajdo vako svaki dan. vrime je da dodje kameno doba

VL
DU
Deleted user
01:47 23.06.2019.

Samo jedan velik svjetski rat može resetirati čovječanstvo iz ovog neprirodnog smjera u kojem ide, tj. spasiti ga, bez obzira na neminovne žrtve.

VL
PR
prajdali100
18:05 22.06.2019.

Moj Zorane i ja im govorim da bi rat bio katastrofa ali nitko ne sluša.Sve se otelo !!!!

VL
VJ
vjaceslav
19:18 22.06.2019.

dakle - imamo iran, rusiju i kinu protiv sjedinjenih država i izraela - ja tipujem na amere i izraelce i volio bih da što prije napadnu iran.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.