Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Covid-19
Povratak na članak

Raste broj oboljelih od koronavirusa. WHO: Svijet se mora probuditi, ovo je neprijatelj broj 1

U posljednja 24 sata od koronavirusa je umrlo 97 osoba te je zabilježeno novih 2.015 slučajeva zaraze

Komentari 5

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
07:46 12.02.2020.

Jooj, kad se Prosiri na muslimanske drzave tek onda pocinje panika...

VL
Avatar Mentat
Mentat
09:55 12.02.2020.

Već i cijene goriva padaju zbog pada potražnje. Kinesko gospodarstvo pada. S obzirom da ih je preko milijardu, pitam se da li su brojke o oboljelima i mjestima istinite?

VL
OX
oxymoron
08:03 12.02.2020.

Samo ti što duže ostani u izolaciji.

VL
Avatar dzambo
dzambo
09:15 12.02.2020.

Trenutno sa ovim ''zvanicnim'' rezultatima koje su vlasti dale na njihovoj web stranici ''upisano'' je bilo na par minuta na toj istoj stranici ''izgleda stvarni brojevi'' koji su bili preko 150,000 zarazenih i preko 5,000 mrtvih....i poslije par minuta ti su brojevi ''prebaceni'' na danasnji ''zvanicni'' izvjestaj oboljelih i mrtvih sa danom 11. Februar. Na netu mnogi su ''pohvatali'' tu njihovu Web stranicu i ''uslikali'' te ''druge brojeve prije nego sto su promjeniti u ''zvanicne'' brojeve...sve u svemu podosta vec ima realnih snimaka iz tog grada gdje je zaraza pocela a I iz drugih gradova u Kini kojih je 27 totalno zatvoreno I nema izlaza vise iz tih gradova nikome a koje su ''obicni'' stanovnici tog grada a i drugi gradova uslikali i snimili nevjerovatne scene u bolnicama i da nestaje mjesta u bolnicama i da se stadioni i razne dvorane brze bolje pretvaraju u bolnice pa cak se i prazne vece zgrade sa apartmanima gdje se fino vidi i snimljeno je kompletno izbacan namjestaj i sva privatna imovina na ulicu i sa tim se potezom na brzinu pravi veci prostor da se i tu oboljeli smjeste....a i danas je u njihovom krematorijima zabiljezen 4 puta veci od normale S02 koji se zabiljezava u vazduhu jedino kad se tijela spaljuju...

VL
DU
Deleted user
07:44 12.02.2020.

Obzirom da je kod nas HDZ na vlasti ne bih se čudio da Vlada krije da imamo u Hrvatskoj oboljele od koronavirusa!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.