Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASMIJAO I VODITELJA
Povratak na članak

Raspudić Ribiću: Nakon Gaddafijeva pada vi ste najdugoročniji lider na čelu neke institucije

Gospodine Ribiću, kada ste vi došli na čelo sindikata, ja, koji sam sad sredovječan i prosijed čovjek, bio sam u osnovnoj školi, a ministar Aladrović je vjerojatno još bio u pelenama, rekao je Raspudić Ribiću

Komentari 21

IV
ivanasertic4
12:01 04.02.2021.

Pa dobro mu je i rekao. JOš bi bilo dobro i korisno da isplivaju sva njegova psihička maltretiranja i zlostavljanja, tamo mlađi suradnici dolaze i odlaze kao na traci jer ih ovaj maltretira, ne poštuje radno vrijeme i svašta nešto. Eto, provdite istraživanje

VL
ST
stefj
12:46 04.02.2021.

Eh Ribić, čovjek zaslužan za činjenicu da plaća u javnim strukturama nema nikakve poveznice s radom, znanjem, a najmanje s rezultatima. Idol svih uhljeba, branitelj komunizma u tim strukturama i rušitelj svih reformi već u samim korijenima... Postigao je valjda sve što je mogao, pa mu je sada cilj da svi plaćaju sindikalnu članarinu, da to postane još jedan u moru parafiskalnih nameta koje imamo...

VL
UN
Undertaker
11:56 04.02.2021.

Bravo Nino, svaka ti je na mjestu. Penicilin si za relikte socijal. samoupravljanja.

VL
Avatar SileZla
SileZla
13:19 04.02.2021.

Mislim da je Krešimir Sever duže na javnoj sceni. Inače, nenadmašiv je Furio Radin, doživotni šef, predsjednik i poglavar talijanske nacionalne manjine.

VL
HR
hrza
13:01 04.02.2021.

On se nije rodio. On se izlegao u gnjezdu sindikata.

VL
DU
Deleted user
13:28 04.02.2021.

Nevezano za temu (Otvorenog), mene zanima samo jedna stvar - ima li gospodin Ribič i jedan drugi odjevni predmet (odijela, posebno sakoe), a da nisu od samta? Kad ga vidim u samtu (još one boje), a samo ga u tome viđam, i kada spojim njegovu (doživotnu) funkciju, ne može me ne podsjetiti na činovnika socijalističkog sindikata. Gospodine Ribiču, uplatit ću Vam ja 1000,00 kn na Vaš račun, samo, napokon, kupite sebi neki odjevni predmet (odijelo, posebno sako), a da nije od samta (i još one boje).

VL
NI
niko63
13:17 04.02.2021.

E moj Raspudiću na što si ti spao, jadno da ne može biti jadnije. Što djeca mogu naučiti od takvog profesora?

VL
ZO
zoranos
12:58 04.02.2021.

Zamalo sam glasovao za Most zbog Raspudića, ali sada je pokazao koliko je **** da ne kažem što. Veselio se što HDZ nije imao kvorum prije par dana i slavodobitno govorio kako više nemaju večinu - a večinu nisu imalii jer se Tuđman mlađi borio za život u bolnici i umro je 2 dana kasnije! Još tužnije je što je Tuđman umro od iste bolesti koju je imao i Raspudić - s time da se i on skoro borio za život jer je primao kisik. Niže od toga ne može i to mu je sramota za sva vremena. A neću komentirati gluposti koje je pričao u Otvorenome gdje on traži jasne parametre i točne brojeve zaraženih koji onda znače uvođenje ili popuštanje mjera - on to traži u vrijeme epidemije i to sa novim virusom i to kada imamo razne sojeve koji su manje ili više zarazni ... to može tražiti samo netko tko nema mozga! Pa nije ovo sportski događaj da sve može biti propisanu u sekundu. Jad i bijeda od čovjeka kojem sam se doslovno i divio do prije godinu dana!

VL
Avatar ante433
ante433
12:04 04.02.2021.

Hercegovac je to

VL
DU
Deleted user
12:09 04.02.2021.

Nagradno pitanje!! Tko je zasluzan da je u saborske klupe "instalirao" Boricku, Škoru, i bracni par Raspudic, sto im je zajednicko, katapult??

VL
Avatar Juki
Juki
12:45 04.02.2021.

Strašno je u što se ovaj pretvorio, ali još gore je u što je pretvorio zaljubljenu ženu. Nadam se da će se Mare brzo odljubiti.

VL
AE
a e
12:07 04.02.2021.

Reče bosanac i uhljebi se u sabor.......dosljedno

VL
DU
Deleted user
11:59 04.02.2021.

Slucajno sam jutros vidio samo taj dio rasprave, gdje je Ribic oprao veleucenog Raspudica, kao primjer je Ribic uzeo sindikalnu clanarinu koju dr pr Raspudic ne placa , jer je skrtac, tako odlucio coek, ali koristi sve blagodati koje sindikatt ostvari, i dr.pr Raspudic je objesio nos dok mu je ovaj lijepo objasnio, tko je i sto, dotle je smisljao kako odgovoriti Ribicu i evo vraga ,dosjetka je glavni umni doseg dr.pr Raspudica, a ista je na veselje nasih ljutih, ljevih i desnih!! Ajmo!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.