Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava na Pagu
Povratak na članak

Rasprava o smjeni ravnateljice. Sindikat: Smjena neće riješiti probleme

Ravnateljica Vesna Burčul rekla je da je izvjestan rezultat glasovanja o njezinoj smjeni te najavila da će nakon toga medijima poslati svoj stav o slučaju

Komentari 7

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
11:01 04.03.2019.

Svi kenjaju o odgovornosti, a kada se nekome uruci otkaz onda je kuknjava "a zasto bas njoj/njemu. Bolesno do bola.

VL
ST
stefj
11:50 04.03.2019.

Bolesno, treba dobiti otkaz socijalni radnik zadužen za obitelj i njegov nadređeni. Mora se preuzeti odgovornost... Kakvi prosvjedi. Zato nam i je tako što u državnim i javnim službama nema odgovornosti, niti mrvicu...

VL
KO
koki
12:48 04.03.2019.

A najbolje je da nitko nije kriv i nikoga ne treba smijeniti. Akoje tako, smijeniti, odnosno ukinuti citavo ministarstvo i nista se na gore promijeniti nece. sacuvati novac. dobiti novu radnu snagu za gradjevinu, za drugo sposobni nisu i napravit cemo mali napredak ka boljitku

VL
Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
10:22 04.03.2019.

Gđa ministarka post festum pravi raščlambu. Tribalo bi prvo milostivu ministarku i njeno ministarstvo inspiciraati. Kakav to socijalni sustav gradi i na životu održava predmetna peršona kad je tako gorljivo podržava i ministarsku joj fotelju čuva gazda Plenky?

VL
BL
bljak007
20:36 04.03.2019.

Neće rješit probleme, jer nema školovanih kadrova. Ili ako ima oni su na margini i za njih je to nedostižno.

VL
RP
rpzagreb
13:37 04.03.2019.

Naravno, bilo je za očekivati. U ovoj zemlji apsolutno nitko ne odgovara za ništa. Zato i trunemo na blatnjavom dnu Europe.

VL
DU
Deleted user
11:20 04.03.2019.

Pitanje je dali je otac i prije zlostavljao djecu i dali se to znalo? Pa cak i ako je, dali je bilo dovoljno da im se oduzmu djeca? Vjerujem da niko nije mogao predvidjeti taj monstrumski cin, kriviti ravnateljicu je jednostavno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.