Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što se blagoslivlja?

'Raskol' u Crkvi zbog blagoslova

10.02.2024.
u 23:20

Deklaracija 'Fiducia supplicans' (Pouzdanje koje moli) uzdrmala je i ekumenske odnose

Ključne riječi

Komentara 8

EL
elcroata283
03:19 11.02.2024.

Znaci jedino biskup Peric od svih hrvatskih biskupa ima onu stvar i javno se ogradio od ove opacine koja dolazi iz Rima!

LI
light10
09:35 11.02.2024.

Blagoslov se daje ljudima, ne zgradama,stvarima i predmetima.To nije uopće Biblijski, to je izmišljotina katoličke crkve.Mrtvim stvarima se ne daje blagoslov. Isto tako tamjan se daje samo Bogu, a ne po katoličkoj crkvi , kipovima od drveta i plastike ii gipsa, temeljima i zgradama.Blagoslov se daje ljudima koji su na putu obraćenja , ili ljudima da ustraju u vjeri, a ne ljudima koji svjesno čine najveći grijeh i uporno ustraju u njemu.

Avatar Barbie*
Barbie*
14:09 11.02.2024.

Oduvijek su se blagoslivljali ljudi...koji je problem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije