Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANJI ZAHVAT

Ranku Ostojiću uspješno operirana deformacija strukture nosa

Ranko Ostojić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
02.07.2014.
u 18:59

Planirano je da se do kraja tjedna vrati obavljanju svih svojih dužnosti

Potpredsjedniku Vlade i ministru unutarnjih poslova Ranku Ostojiću danas je operiran nos u Zagrebu, u Kliničkom-bolničkom centru na Rebru. Radi se manjem operativnom zahvatu kojemu je bio podvrgnut iz zdravstvenih, a ne estetskih razloga. Na operaciju deformacije strukture nosa navodno je bio ranije naručen. Tako se njegov odlazak u bolnicu podudario sa održavanjem sjednice Predsjedništva SDP-a, čiji je član, a na kojoj su trebala biti raspravljena iznimno važna stranačka pitanja.  

Da je riječ o jednostavnijoj operaciji potvrđuje i najava iz Ostojićeva ministarskog kabineta, da bi se na posao trebao vratiti već do kraja ovoga tjedna. Vijest o hospitalizaciji Ranka Ostojića medijima je u srijedu kasno poslije podne poslala Služba za odnose s javnošću MUP-a.  

Ranko Ostojić na Rebru je operiran i krajem ožujka 2012. godine, kada je imao gnojnu upalu na stražnjici. Tada je na svom Facebook profilu napisao da si je sam kriv jer je radi obaveza odgađao odlazak liječniku.

>> Ministar Ranko Ostojić nakon operacije pušten iz bolnice

Komentara 10

VD
Valentin Dedic
19:16 02.07.2014.

A mozak????

BU
Bulaba
19:19 02.07.2014.

Previše je gurao nos gdje mu nije mjesto? Aj dobro, sad je barem malo ljepši pa mu se možda konačno nešto posreći na kakvom prajdu.

Avatar Lepko_Janez
Lepko_Janez
20:08 02.07.2014.

Čista dezionformacija ..operiran je na mozgu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije