Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zračni napad

ISIL objavio snimku novog smaknuća. Jihadi John ranjen?

Haines
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
16.11.2014.
u 10:40

- Britanci koji putuju u Irak i Siriji kako bi se pridružili ISIL-u moraju biti svjesni da će se suočiti s nasilnom smrti, komentirao je David Cameron na nagađanja da je Jihadi John ranjen...

Prema pisanju Telegrapha, ranjen je Jihadi John - Britanac odgovoran za ubojstva dvojice američkih i dvojice britanskih talaca koje su zarobili džihadisti Islamske države.

- Britanci koji putuju u Irak i Siriji kako bi se pridružili ISIL-u moraju biti svjesni da će se suočiti s nasilnom smrti, komentirao je David Cameron na nagađanja da je Jihadi John ranjen. Pretpostavlja se da je ubojica hrvatskog zeta Davida Hainesa, ali i još tri taoca, ranjen tijekom zračnih napada na irački grad u blizini granice sa Sirijom. Dogodilo se to prošlog tjedna. Ministarstvo vanjskih poslova Velike Britanije potvrdilo je da su primili vijest da je terorist, za kojeg se vjeruje da je Britanac, ranjen.

U isto vrijeme, likvidiran je još jedan Amerikanac. 26 - godišnji Peter Kassing smaknut je, što je jasno prema objavljenom videu.

Najavljeno je da će biti smaknut nakon što su islamisti pogubili Alana Henninga, humanitarca iz Manchestera. Kassing je, inače, bio humanitarac iz američke savezne države Indiane. Služio je svojedobno u američkoj vojsci, a u međuvremenu je prešao na islam i njegovi su roditelji u više navrata preklinjali džihadiste da ga poštede.

>>FBI utvrdio identitet 'Jihadi Johna'

>>Stotine specijalaca lovi 'Jihadi Johna' nakon ubojstva hrvatskog zeta Hainesa

Komentara 6

MI
MitsubishiTurbo
11:22 16.11.2014.

isil..su...moralne nakaze,,,islamskog svijeta....pravi vijernici islama,,,bi se trebali sramiti i ograditi sirom svijeta,,,napraviti velike demosntracije,,u svakoj zemlji,,i sami pohvatati ili prijaviti ...svakoga,,tko ,,propagira ili bilo kako sudjeluje u tome,,,ako to ne urade,,,,snositi ce svi muslimani odgovornost,,,sirom svijeta,,,,

BA
balance
11:20 16.11.2014.

Na istoku nista novo!!!!

MH
mrtav-hladan
23:59 16.11.2014.

Ko je kad cuo ispriku od muslimana za neko zlodjelo svi Oni pusu u isti rog A najbolje su mi njihove bule u njemackoj kad se pojave sa vrecom na Glavi trazeci posao kad dobiju odbijenicu onda se zale id dobiju odbijenicu onda se zale i traze neku ravnopravnost Dao bi ja njima ravnopravnosti 500 km zabrane kretanja od svake civilizirane zemlje ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije