Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJEROVNIČKO VIJEĆE
Povratak na članak

Ramljak: Postoji pravni rizik da Sberbank ovrši imovinu Agrokora u Srbiji, no...

Izvanredni povjerenik Agrokora Ante Ramljak ocijenio je kako je Vjerovničko vijeće donijelo izuzetno važne odluke za budućnost sustava Agrokor, svih tvrtki iz sustava, kao i za dobavljače Agrokora.

Komentari 15

TO
tolitol
19:25 31.08.2017.

U čemu je problem? To što u Srbiji (i Sloveniji) ne misle dužnika (Agrokor) štititi od vjerovnika (Sberbank)? Ne, problem je upravo u Hrvatskoj i u nakaradnom zakonu kojim se pokušava izigrati vjerovnike koji su Agrokoru posudili novac koji ovaj nije u stanju vratiti. No to je specifičnost našeg ekonomskog uređenja u kojem je politika svakom loncu poklopac. Nad firmama i fizičkim osobama se ovdje obavlja ovrha za bagatelne svote, no kad se radi o kvazidržavnom poduzeću Agrokoru tada pet milijardi eura dugova nije previše. No to će netko morati platiti, ili Sberbank ili hrvatski porezni obveznici. Nema besplatnog ručka.

VL
Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
19:09 31.08.2017.

Produžen rok za sudjelovanje u akciji " ko je jamio jamio". Prijave do 31.12.2017 Današnji dobitnici krešo,zoka, vrdoljak i Sberbank (možda??).... Ostalima više sreće u sutrašnjem izvlačenju...

VL
DU
Deleted user
18:36 31.08.2017.

Ne razumijem zasto pokusavaju prevariti Ruse tj . zasto ih varaju?

VL
MA
Marinko2
19:28 31.08.2017.

Jovo, nema para. Sve su Gospodin,Todorovic i njemu bliski suradnici (mislim na kredite od banaka dobili) 'napuhavanjem' citaj laznim stanjima poslovanja Agrokora i njegovih firmi. Da su predocili pravo stanje knjiga, ne bi dobili kredite (novce ) od banaka..... Kreditii se trebaju odplacivati........ Decki i cure (mislim drugovi i drugarice) su jako jako muljali. Da nisu na Balkanu, svirali bi klavir puno godina u nekom zatvoru na zapadu i izgubili svu nezakonitu stecenu imovinu plus interes....... Nemojte se zavaravati da je Todoric izoliran slucaj. Malo koji 'balkaski biznismen' se ne bavi (ili se nije bavio) takvim ekonomskim svinjarijama.....

VL
DE
desperadikus
20:01 31.08.2017.

Agrokor je napravio milijarde eura duga kod raznih banaka, dugovanja su premasila vrednost kapitala. Hrvatska vlada nekim zakonom preuzima Koncern i njegov kapital a dugovanja nista nema veze. To nema ni u Dzibutiju samo u Htvatskoj

VL
Avatar debela koli
debela koli
20:07 31.08.2017.

Kad vratite hotele i odmarališta možda od ovoga nešto i bude.

VL
NV
NV
18:57 31.08.2017.

Opći kaos u državi. Jadna hr. Nosi ko stigne.

VL
VG
Veseli Gost
04:48 01.09.2017.

Za situaciju u Agrokoru kriv je Tito zlocinac ( da je objesio Antu starijega i Ivicu starijega Agrokor ne bi bio u tako velikim dugovima)

VL
Avatar varešak
varešak
18:34 01.09.2017.

Neka i trebaju da ovrše.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
18:55 31.08.2017.

Ovo zlocinacku organizaciju mozete nasamariti, samo ako se iselite iz zemlje i ostavite im sve dugove na grbaci, njima i njihovoj djeci. Inace ih nitko ziv nece zaustaviti, dok ima tko raditi za njih i za njihove kriminalce sto se izivljavaju na Hrvatskoj djeci.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
19:02 31.08.2017.

Ovaj krimos ce se zaliti ako banka uzme svoje kompanije? Mozda bi njemu trebali ostaviti, a zlocinacka ce nam poslati djecu na Ruse da se kolju s njima, dok oni iza kulisa budu punili dzepove kao i 90-ih? Ne znamm sta ceka narod da uzme matrak u sake i zvizne po zubima te gangstere.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.