Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predviđanja

Rakun predvidio: Kina će osvojiti najviše medalja na Olimpijadi

Rakun
Screenshot YouTube
06.08.2012.
u 08:43

Pred Jemmu su bila postavljena četiri peciva s imenima država, a izabrao je ono koje je predstavljalo Kinu i pojeo ga

Kina će osvojiti najviše medalja na Olimpijskim igrama u Londonu. Tako je predvidio rakun Jemma iz zoološkog vrta Tula u Rusiji koji je pogodio pobjednika ovogodišnjeg nogometnog Europskog prvenstva.

Rakuna su posjeli na plastičnu stolicu i ispred njega postavili četiri peciva, a svako od njih predstavljalo je jednu državu. Izabrao je pecivo koje je predstavljalo Kinu i pojeo ga, piše SkyNews.

– Jemma je odabrao Rusiju za drugo mjesto. Vidjet ćemo hoće li to biti istina. No, prema predviđanjima za Euro 2012, možemo reći da su njegova predviđanja gotovo sto posto sigurna – rekao je zaposlenik zoološkog vrta.

Jemma se sportskim predviđanjima "bavi" još od 2006. godine, a u lipnju ove godine pogodio je da će Španjolska osvojiti Euro.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije