Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupnja informacija
Povratak na članak

Rajiću, Mlinaru i Krpini mjesec istražnog zatvora

Policajcima od kojih su kupovali informacije pridružit će se iza rešetaka zbog opasnosti od ponavljanja djela i uništenja dokaza

Komentari 1

PR
PrisojeTG
10:38 23.10.2012.

Nije mi jasno zašto su krivi ovi koji kupuju informacije pa tko je kriv kad novinari objavljuju kupljene informacije. Ispada da su odgovorniji koji kupuju nego prodaju informaciie. Isto tako uz ime V.Rajića stalno se spominje Klica. Ja sam izz Sesveta i koliko sam čuo o tom čovjeku sve je pozitivno a kad čitam novine sve negativno. Svi pričaju da je bio veliki borac u ratu tj. pravi vođa i da je dva puta ranjavan i da je ostao bez noge itd..itd..a novine kad čitam ispada da je kriminalac i ubojica...Očito su dvostruka mjerila za sve pa tako i za pojedince.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.