Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRTKA SE OGLASILA O SNIMCI

Radnik snimljen kako gazi kruh, iz Mlinara pojasnili: 'Nije bio namijenjen daljnjoj konzumaciji'

Mlinar kruh
Foto: TikTok/Screenshot
1/3
03.12.2023.
u 19:38

"Kruh iz povrata se odvozi u bioelektranu Energija Gradec, gdje se koristi kao sirovina za proizvodnju električne energije te nikako nije namijenjen za daljnju upotrebu u ljudskoj prehrani", pojašnjava Mlinar

Na društvenoj mreži TikTok objavljen je video koji pokazuje kako djelatnik Mlinara u kamionu gazi kruh koji se nalazi u košari. "Evo kako se jeftina radna snaga odnosi prema nama, dobar tek", piše uz video snimku koja je izazvala broje reakcije na spomenutoj društvenoj mreži. 

"Užas", "Ovo je dno dna", "Užasno", pisali su neki, dok su mnogi istaknuli kako je vjerojatno riječ o starome kruhu. Da je riječ o kruhu koji nije bio namijenjen za konzumaciju, potvrdio je i Mlinar. Naime, tvrtka je situaciju pojasnila za portal Index.

@sabian.7 RADNIK GAZI KRUH KOJI NAS HRANI 🇭🇷# Croatia #radnici #dostava #kruh #rijeka #foryou ♬ Oh No - Kreepa

"Želimo dodatno i nedvosmisleno naglasiti da se radi o neprodanom kruhu s tržišta, koji je jednodnevan proizvod te se svakodnevno odvozi i nije namijenjen daljnjoj konzumaciji. Kruh iz povrata se odvozi u bioelektranu Energija Gradec, gdje se koristi kao sirovina za proizvodnju električne energije te nikako nije namijenjen za daljnju upotrebu u ljudskoj prehrani. Sirovina se ne koristi ni za ljudsku ni za stočnu hranu, već isključivo za biomasu koja se koristi za proizvodnju električne energije", istaknula je tvrtka. 

Također, Mlinar ističe kako je djelatnik sa snimke upozoren jer je "mimo pisanih procedura pokušao ubrzati proces prikupljanja kruha iz povrata koji se koristi kao sirovina za proizvodnju električne energije".

VIDEO Plenković miče Barbarića s čela HEP-a: 'Ovo su sada nove okolnosti'

 

Ključne riječi

Komentara 37

PV
prcko.vita
21:02 03.12.2023.

Znači javno priznanje da im se više isplati bacati kruh nego podijeliti sirotinji i umirovljenicima. E moj Mlinar, to se bato tako ne radi. To bogatstvo što imaš znaš kako kažu...

NO
No1
20:45 03.12.2023.

Ja sam mislio da se od starog kruha rade krusne mrvice. Izgleda da u mlinaru ne. Ili mozda ipak da?!?!?

Avatar Zavratnica
Zavratnica
20:43 03.12.2023.

Nema opravdanja za gaženje kruha, a koliko vidim Mlinar se nije niti ispričao. Više nikada neću kupovati Mlinar proizvode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije