Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobre vijesti
Povratak na članak

Radnicima Podravke i Belupa od 1. prosinca rastu plaće između 150 i 250 eura

Rast plaća omogućen je zbog uvođenja novog sustava plaća, a u Podravki će bruto plaće prosječno porasti za 15 posto

Komentari 1

PV
prcko.vita
19:29 02.11.2023.

Kao prvo, u ime tih napaćenih i prevarenih radnika, hvala i na ovome, kao drugo, smatram da radnici zaslužuju puno više. Koliko god se uprava trudi da plaće budu tajne, svaki radnik zna da ima jako puno plaća od 5000 eura i više, jako puno plaća od 3000 eura, dok radnici godinama rade za mizerije od 600 do 800 eura. To su ogromne razlike koje su sigurno dovele do ogorčenosti i svjesnosti nepravde jer svaki posao je složen i jednostavan na svoj način. Nadam se da će skora budućnost donijeti još bolja prava običnom radniku jer je to zavrijedio. Hvala Martina, hvala Plenki.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.