Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA TRGU
Povratak na članak

Radnici Wolta opet prosvjeduju, podržali ih političari. Grbin: 'Gaze se njihova prava'

Woltovci su prosvjedovali i 2. ožujka zbog nezadovoljavajućih uvjeta, no iz platforme su i tada tvrdili kako ''nisu krivi što stupanjem na snagu novih zakonskih regulativa dostavljači su dužni plaćati doprinose državi u punom iznosu''

Komentari 4

NO
Noštromo
17:21 10.03.2023.

kakvo je stanje u Sdp-u dovoljno govori da Peđa ide gdje su prosvjedi, jer svaki glas dobro dođe

VL
PL
PlastišaŠČ
14:29 10.03.2023.

Pridružio se i Peđa Grbina? Onda znaš da je kriza u SDP-u ako Peđa treba dodatno vozit Wolt.

VL
DU
Deleted user
13:48 10.03.2023.

Netko bi Grbinu i Peovićki trebao objasniti da ovo više nije socijalizam niti Jugoslavija i da radnici moraju svoje odnose dogovarati s poslodavcem, a ne s državom.

VL
WI
wice
14:23 10.03.2023.

Kod nas se sve krivo koncipira i shvati naopako pa tako i ove sve platforme. Sve te platforme Wolt, Bolt, Uber..su zamišljene kao dodatni posao tj. da pokriju trošak putovanja usput ili poslje posla da odrade 2-3 sata za dodatnu zaradu. Kod nas se sve krivo shvatilo i masa njih je to pretvorila u glavni posao i gledaju kako ne platiti nikome ništa, mirovinsko, zdravstveno, porez...Nađite ljudi ozbiljan posao a ovo radite poslje podne ili vikendima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.