Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preko 200.000 pregleda

Najbolja ili najgora? Pogledajte reklamu koja je zaludjela internet

Thorne Travel
Foto: Screenshot Youtube
11.10.2014.
u 15:48

Klip je tako "očajno namontiran da je dobar", jedan je od komentara. Zaposlenici agencije šetaju ulicama grada u pripijenim haljinama i odijelu dok u pozadini svira Swedish House Mafia

Promo film agencije Thorne Travel postao je hit na kanalu YouTube nakon što je u samo jednom danu skupilo preko 200.000 pregleda. Za trominutni klip zaslužna je Shona Thorne, vlasnica agencije iz Kilwinninga u pokrajini Sjeverni Ayrshire u Škotskoj.

Klip je tako "očajno namontiran da je dobar", jedan je od komentara. Zaposlenici agencije šetaju ulicama grada u pripijenim haljinama i odijelu dok u pozadini svira Swedish House Mafia. Radnici agencije osim štenje lokalnom stanovništvu daju nove kataloge za putovanja uz pomoć specijalnih efekata. 

"U ružičastim uniformama djelujemo pomalo kao stjuardese "Virgin Airwaysa", ali sa više stava jer smo veće i malo smo više stvarne", rekla je Shona Thorne. 

Kad je organizirala snimanje promo videa, nije željela imati ulickane mršave glumice, nego stvarne ljude. 

U tek nekoliko sati klip je pogledan gotovo 40.000 puta, i podijeljen nebrojeno puta na Facebooku i Twitteru. Inače je na YouTubeu onemogućeno komentiranje klipa.

>> Htjeli otići na SP: Agencija ih umjesto u brazilski Salvador poslala u El Salvador!

>> Kako će nam djeca biti sigurna na putu? Ugovor za put je pun jezičnih grešaka

Komentara 1

IM
imotadin
21:25 11.10.2014.

Sto je ovo? Poticaj da i citatelji VL-a, pogledaju doticni video i tako pomognu promicbi doticne agencije. E, nije vam upalilo kod mene!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije