Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brač

Radnici Jadrankamena opet štrajkaju!

\'18.02.1011., Zagreb - Bruno Oresar,poduzetnik. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL\'
Jurica Galoić/Pixsell
04.03.2011.
u 15:42

Kasni im plaća za siječanj i ogorčeni su lošim radom uprave tvrtke. Sindikalisti najavljuju da će štrajkati do daljnjeg. Uprava se još nije očitovala

Radnici Jadrankamena iz Pučišća opet štrajkaju. Jutros su u mimohodu prošli mjestom, od kamenoloma do zgrade Općine.

Ogorčeni su lošim radom uprave koja im iz mjeseca u mjesec ne može priskrbiti novac za pune plaće. Kasni i isplata za siječanj. Traže i da menadžer Josip Bonačić da ostavku i vrati službeni automobil. Drže da je njegovo radno mjesto suvišno i samo stvara dodatne troškove. Međutim, radnici tvrde da svoje zahtjeve u petak nisu imali kome iznijeti.

– Upravna zgrada je prazna. Svi su pobjegli – kaže Tonči Drpić, predsjednik sindikata Jadrankamena. Štrajk će trajati do daljnjeg.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
Jacob54
07:42 05.03.2011.

Što je kuho neka i kusa,nije garancija poduzetništva biti tenisač, i to dvorski,a još manja garancija poduzetništva prijateljevanje s \"ocem\" Nacije,koji je btw svoje briljantne postupke upravo dokazao,s svojim pravim osobljem.Sva ova kuhinja je proizašla iz Francekove nezasitne želje da sprdi zemlju,što je na kraju i uspjelo,njegovim liziguzicama iz svih loby-a.Nažalost oni koji nisu ni luk jeli ni luk mirisali,a to su radnici,oni nagrebali i to pošteno.Sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije