Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedni pregled
Povratak na članak

Radnici 3. maja i Uljanika učili su kineski, uzalud

Kao grom iz vedra neba, odjaknula je vijest da Kinezi neće kupiti brodogradilišta. Vidite, to zbilja nitko nije očekivao...

Komentari 6

RO
ronyday
14:50 22.06.2019.

Tko normalan bi uložio u ove krepane dinosure koje su ogulili do kosti IDS i komunjre. Ne samo ta brodogradilišta nego su ogulili hrvatski narod za najmanje za 35 milijardi. Očekujemno da će kriminalci dobiti najveće moguće kazne zatvora ii oduzimanja imovine.

VL
AN
antonelić
16:01 22.06.2019.

a ja sam baš nabavio nešto kineskih juana ( huana ) za prvu ruku , dok kinezi kupe naše banke ... i počeo sam učiti njihovu kinesku ćirilicu ...

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
13:36 22.06.2019.

Pametnije bi bilo da su učili talijanski ili njemački ali dobro, tako je to kad vjeruješ hadezeovcima

VL
VH
volim.hrvatsku
11:26 22.06.2019.

E moj Toni ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.