Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kad te svlada san...

Radnica zadrijemala za pultom trgovine, no nitko nije očekivao da će joj se ovo dogoditi

spava u trgovini
Foto: Screenshot YouTube
1/3
16.10.2017.
u 10:44

Snimka nadzorne kamere u jednom dućanu uhvatila je ženu kako spava na radnom mjestu, a za to joj nije bio potreban krevet pa čak ni stolica

Nedostatak sna često zna biti veliki problem kada ste na poslu, no mnogi se, unatoč pospanosti, tome znaju oduprijeti. No, to nije uspjelo jednoj zaposlenici trgovine s pločicama u Americi koja je snimljena kako drijema za pultom dućana.

Na snimci nadzornih kamera trgovine vidi se kako žena stoji naslonjena na pult zatvorenih očiju, a ispred nje je i velika čaša s kavom.

U jednom trenutku žena je očito utonula u dublji san pa je noge više nisu mogle držati te je pala na pod, a sa sobom je povukla i kavu koju je pila. Nekoliko sekundi ostala je ležati, a njezina kolegica došla je do nje kako bi vidjela je li u redu.

Pospana žena potom je ustala i nastavila raditi kao da se ništa nije dogodilo.

Komentara 12

NI
nirovad
12:16 16.10.2017.

očiti primjer sinkope

Avatar Ada
Ada
13:47 16.10.2017.

Ja mislim da je to bila sinkopa!

CR
CroLuce
15:08 16.10.2017.

Sinkopa sigurno, sad smo vec strucnjaci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije