Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS

Radimir Čačić: Sanaderov bijeg posredno je priznanje krivice

čačić, pusić
Nino Strmotić/PIXSELL
19.12.2010.
u 12:24

Podatak o 312.000 nezaposlenih i 34 milijarde unutarnjeg duga svjedoče kako današnja vlast u ovim okolnostima ne može imati samopouzdanje ni samopoštovanje, ističu HNS-ovci

- Podizanje optužnice i bijeg Ive Sanadera, što je posredno priznanje krivice, je katarza hrvatskog društva. Jučer si bio hodajući bog i kontrolirao sve segmente vlasti, a sutra te to neće zaštititi. To je važno, ali ne može baciti u sjenu katastrofalno gospodarsko stanje s kojim se sadašnji vlast, dokazano, nije u stanju nositi - rekao je Radmir Čačić, predsjednik HNS-a u Splitu gdje je došao na obilježavanje 20. obljetnice osnutka stranke. Iznio je podatak o 312.000 nezaposlenih i 34 milijarde unutarnjeg duga te naglasio kako današnja vlast u ovim okolnostima ne može imati samopouzdanje ni samopoštovanje.

Za rekonstrukciju Vlade je rekao kako je riječ o poruci lažnog optimizma i nade bez temelja.

Vesna Pusić je istaknula kako je Europska Unija donijela političku odluku o prijamu Hrvatske u članstvo.

- Pružaju nam se prilike.  Organizacijske, tržišne, vrjednosne, infrastrukturne, političke... Postoji i mogućnost da šanse propustimo - rekla je Pusić i zaključila kako će dogodine doći do smjene vlasti, a oni će imati znanja i odvažnosti iskoristiti mogućnosti.

Ključne riječi

Komentara 77

RO
rokoprc
00:57 21.12.2010.

Ljudi moji jajko lazu ovi politicari

OB
-obrisani-
13:13 19.12.2010.

Sanader nije sam krivac za krizu u Hrvatskoj!On je pak najkrupnija uhvacena riba ali ne smije se zaboraviti niti druge afere i u kojima je pljacka imala debelog utjecaja na standard gradjana u drzavi ,gradu,regiji...ZG Holding,hoteli liburnija,brodogradilista,...

KA
kajinx
15:26 19.12.2010.

Čačić, da li je to onaj što je ubio dvoje ljudi? Ja sam mislio da je suđen, osuđen i na robiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije