Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vukovar

Radi prijetnji policajcu uhićen 47-godišnjak

lisice
Dusko Jaramaz/PIXSELL
14.11.2013.
u 15:10

Neslužbene informacije, koje prenose vukovarski branitelji i članovi Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, kažu da se radi o Zdravku Govorušiću, inače vukovarskom branitelju.

Radi prijetnji policijskom službeniku koji je napadnut prije dva dana 47-godišnji Vukovarac je priveden i potom predan pritvorskom nadzorniku odakle je sproveden u Državno odvjetništvo na dalje isptivanje, rekao je glasnogovornik PU Vukovarsko – srijemske županije Domagoj Džigumović. Neslužbene informacije, koje prenose vukovarski branitelji i članovi Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, kažu da se radi o Zdravku Govorušiću, inače vukovarskom branitelju.

Predsjednik Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Zdravko Komšić kaže kako je dobio informacije da je Govorušić išao u posjetu prijatelju koji živi u ulici u kojoj živi i taj policajac te da mu je tamo stao automobil kojim se vozio.

– Tada mu je prišao policajac, koji je zadužen za osiguranje toga policajca, i zatražio osobnu. Njih dvojica su se poriječkali poslije čega je on automobil prebacio na benzin i otišao. Ubrzo je policija došla kod njega kući i privela jer je prijetio i psovao policajca, rekao je Komšić.

Inače, policijski službenik PP Vukovar koji je sudjelovao u incidentu u utorak ispred zgrade PP Vukovar, kada je Darko Pajčić zadobio teške tjelesne ozljede,  je zajedno sa svojom obitelji pod policijskom zaštitom. Ubrzo poslije spomenutog incidenta po društvenim mrežama se pojavilo i ime policajca, njegova fotografija, ime surpuge i djece, fotografija kuće, broj kućnoga telefona…

Glasnogovnornica MUP-a Jelena Bikić je jučer potvrdila medijima da su policajac i njegova obitelj pod policijskom zaštitom kao i da je isti nakon incidenta na bolovanju. Prema zakonima RH zapriječena kazna za prijetnje službenoj osobi kreće se od 6 mjeseci do tri godine zatvora.

>> Ostojić: Pajčić je sam pao, u krvi je imao 2,7 promila

Ključne riječi

Komentara 3

AS
ante_slavonac
18:44 14.11.2013.

policajac ima policijsku zaštitu?koga se boji ako nije napravio ništa pogrešno?što je s čovijekom u bolnici?jeli moguće da nam je policija leglo glupana i pokvarenjaka?

BI
billynik
19:03 14.11.2013.

Udbini recepti, sam pao, objesio s o radijator ... poznato

DU
Deleted user
20:03 14.11.2013.

Isti vrag kao za vrijeme komunisticke diktature. Sad ce policajci stititi policajce ali su kazne povecane da covjek vise nesmije prdnut na javnom mjestu? Meni se ipak cini da se priprema diktatura!?. Zasto Hrvatski policajac tuce Hrvatskog gradjanina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije