Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga Blokirani upozorava:
Povratak na članak

Računi su odblokirani, ali banke povlače novac za pokrivanje minusa

Blokirani se žale da im banka ne dopušta slobodno raspolaganje deblokiranim računom nego da „usiljava“ pravo prvenstva prisilne naplate rezervacija, minusa...

Komentari 6

AN
AnteizmalogZGa
16:53 29.04.2020.

grom..@ Svaka ti čast. Ovo je ,kako se kaže, u sridu! Imam u obitelji (šogora) živio na visokoj nozi ...obrtnik....nije plaćao doprinose radnicima...nije plaćao redovne porezne obaveze...Sjeli mu na imovinu ...kuću ....Milijun i petsto tisuća kuna. I cijeli svijet muu je kriv.....HDZ-e i svi političari, samo on iz birtije nije!!!!! Eee eto tima i takvima treba odrezati i to po posebnim mjerama!!!! Što blokiran....ma ja bi ga "zadavio u dvije kapi vode"

VL
DU
Deleted user
16:30 29.04.2020.

Blokirani.Šta znači blokiran.Kako se doveo u situaciju da si blokiran.Razumijem ljude koji su ostali bez posla ili su oboljeli pa nemogu više zaradjivati.Ali oni koji rade i primaju plaće blokiran.Pa normalno kada je živio iznad svojih mogućnosti.Kupaovali se najnoviji Iphoni,auta,putovanja i sad eto blokiran.I još kad čujem oprost dugova.Ma koji oprost.Izvoji u javne kuhinje,zrinjevac,staračke domove, na OPGove odradi što ti je oprošteno,a pogotovo oprost telekom računa.

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
17:16 29.04.2020.

Banke u stranom vlasništvu bi htjele da porobe Hrvate a sa tim i dobiju Hrvatsku u vlasništvo. Treba im znati odgovoriti da im račun sa pljačkom Hrvata neće dobro završiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.